Primila jutros mail:
poručite svakome tko ima djecu 2003. ili 2004. godište (dakle prvašići) da im ta djeca imaju besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba. akcija traje do 15.11.
živjeli!
pa eto, nek se zna![]()
Primila jutros mail:
poručite svakome tko ima djecu 2003. ili 2004. godište (dakle prvašići) da im ta djeca imaju besplatan upis u Knjižnice grada Zagreba. akcija traje do 15.11.
živjeli!
pa eto, nek se zna![]()
Važi li to i za one koji su već članovi, pa obnavljaju članarinu?
mi smo isto upisani...ići ću provjeriti za članarinu.![]()
vrijedi i za obnovu clanarine
Znači to ne vrijedi ako je kartica na moje ime???
A baš sam se razveselila!
i kod nas je bio problem, kao za novoupisane je besplatno
a za obnovu se treba platiti
pa sam pitala koja je to logika, na taj način se kažnjavaju djeca i roditelji koji su se htjeli što ranije upoznati sa knjigama, knjižnicom, ranije počeli razvijati kulturu čitanja
nije stvar u tih 50 kuna, to je ionako sitan, simbolički iznos za korištenje knjižnice, nego mi je glup princip
pa su zvali šeficu, pa svašta nešto
uglavnom su curki obnovili članstvo besplatno
I kod nas je u Varaždinu za prvašiće besplatan upis u dječji odjel![]()
tu je problem samo u programu i u osobi koja radi, jer program kad se upisuje novi član i stavlja opcija besplatni ili neka druga duži osobu koja radi za 00 kn, međutim kod obnove duži za punu članarinu, eh zato postoji storno, ali uz storno vjerovatno mora ići i obrazloženje, pa im je lakše tražiti da platite taj iznos.
dakle, prvašići imaju pravo na besplatnu članarinu bez obzira radilo se upisu ili obnovi, zato treba inzistirati na tome!
radim s tim programom (ne u KGZ), pa mi je poznat taj problem, međutim kod nas to ide organizirano preko škole, tako da svaki prvašić dobije svoju člansku iskaznicu ili obnovu članarine!
Posljednje uređivanje od Ares : 08.11.2010. at 12:07
hvala na korisnoj informaciji!