Drage mame,
nova sam na forumu i unaprijed se ispričavam ako slična tema postoji.
Imam konkretan problem. Moja curica od 5mj je zadnjih par dana počela jako kašljati, upalilo joj se oko i začepio nosić. Braco nam ide u vrtić pa nam je kuća bogatija za tonu virusića.Stalno ju ljubi, mazi, šmrca...nad njom. Doduše nisam ga puno ni pokušavala zaustaviti jer isključivo dojim i mislila sam kako je mala posve zaštićena. Eto, nije.
Bile smo kod dr koja nam je dala kapi za nos i oči i antibiotski sirup (?!). Pitala sam koliko je taj sirup nužan s obzirom da nema temperaturu i nije joj grlo upaljeno. Rekla je da ga daje zato što ti malci ne znaju ispuhati nosić ni iskašljati šljam i da ga daje preventivno da joj to sve ne sjedne na pluća, ali da mogu pričekati par dana i vidjeti kako će se sve razvijati.
Stalno joj čistim nosić i stvarno užasi izlaze iz njega, samo sve više kašlje, a dok diše čujem kako joj svira u prsima.
Pišite molim vas iskustva i prijedloge. Nisam joj još davala ni vodu ni čajeve. Jedino mi pada na pamet čaj od sljezovog korijena, ali ne znam smije li ga piti.

Stalno ju ljubi, mazi, šmrca...nad njom. Doduše nisam ga puno ni pokušavala zaustaviti jer isključivo dojim i mislila sam kako je mala posve zaštićena. Eto, nije.
Odgovori s citatom