Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: febrilne konvulzije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno febrilne konvulzije

bog svima!
    nisam već dugo bila tu na forumu, ali si moram dati malo oduška
    Moj mali mišić mi je imao konvulzije i u bolnici je. imao je samo laganu virozu i naravno fibru pa je dobio konvulzije. sad je već 9 dana tamo i u međuvremenu je bolesniji nego ikada; bakterijske infekcije, kašalj, nos začepljen i opet fibra! i sve je to tamo pokupio! van sebe sam! 5 kreveta u sobi, i kako dođe novo dijete, dođe i nova viroza, bakterija....
    poludit ću više! on je prestravljen, samo hoće meni a po noći naravno nesmijem biti tamo...grozno
    a što je najgore do vikenda je bio potpuno zdrav, ali me nisu htjeli pustiti kući jer mora na EEG a to ne rade vikendom!!! a sad moramo čekat da mu ovo prođe...i tako unedogled, a moje dijete umire od tuge, a meni srce puca

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Šaljemo puse tješilice i puse ozdravilivce da mali miš dođe kući što prije!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jako mi je zao, sto vam se to desava. Ali, evo ti malo utehe: Moj sin je imao febrilne konvulzije u uzrastu od 15 meseci, bili smo 7 dana u bolnici, napravili su mu sve moguce testove, sve je bilo ok, bila je isto jaka viroza. Ovde kod nas roditelji mogu da budu uz decu u bolnici (nisu neki uslovi, ja sam spavala na drvenoj stolici tih 7 dana, noge su mi otekle kao krofne). Kad smo izlazili upozorili su nas da ga pazimo, jer do 5 godina postoji opasnost od ponovnih f. konvulzija, da skidamo T kako znamo i umemo, jer vise od visoke temp. su opasniji njeni nagli padovi i skokovi. Nije dobio nikakvu terapiju, osim sto su mi rekli da stalno uz sebe imam diazepam cepice, i u slucaju da vidim da napad krece da mu stavim u guzu. On sad ima 7.5 godina i vise se nisu ponovile, ali ja sam dugo bila u panicnom strahu od visoke temp.

Zelim vam da sto pre izadjete iz bolnice i da sve ovo bude iza vas. Pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •