Moram se opet malo požaliti...Krenuli smo na Goljak i bili kod fizioterapeuta na pokaznim vježbama..Bile smo krenule s vježbama i prije toga jer su nam kod dr. Sabola pokazali. Vježbe su išle dosta dobro i mogu reći da sam bila dosta zadovoljna..Međutim zadnjih dana stvari su krenule nizbrdo...
Ne samo da mi se čini da Vita ne napreduje, već imam osjećaj da nazaduje..Neke stvari koje je bila savladala sada uopće više ne radi ili ne može ili neće...Jako je kruta, jako se počela opet izvijati, stišče jako šačice i prste na nožicama, ne da se vježbati....Stalno se plače i ja zajedno s njom...

Znam da je bilo puno topika na tu temu, ali samo sam imala potrebu požaliti se i potražiti utjehu..Jako mi je teško ovih dana i više ne znam šta da radim...Na Goljaku je teta fizijatar iako jako ljubazna, bila jako gruba u rukovanju s Vitom..kao da je kropena lutka i uopće se nije obazirala na to što je ona jadna urlala dok ju je ova bacala amo tamo. J sam bila :shock:

Čak mi je palo na pamet da joj nije nekutraumu napravila pa se sad tako brani od svega toga...ma ne znam...