Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: šora :D

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Samo da naglasim uopće ne mislim da bilo koji roditelji kojima su obitelj i djeca stvarno na prvom mjestu uopće može jako fulati. Dokle god ti je stvarno važno, učiš, mjenjaš i ne možeš zaglibiti ni u kakvoj šupljoj teoriji, radiš ono što treba i s vremenom se odmakneš od svih teorija, tako da uopće nije bitno da li si krenuo od nekog krutog autoritarnog ili hipi permisivnog, ako ti je stalo naći ćeš pravu mjeru, a ako nije, nije ni bitno kako ti se zove pravan. Samo mi se čini da je ovaj permisivni danas više u modi, to je sve.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da naglasim uopće ne mislim da bilo koji roditelji kojima su obitelj i djeca stvarno na prvom mjestu uopće može jako fulati. Dokle god ti je stvarno važno, učiš, mjenjaš i ne možeš zaglibiti ni u kakvoj šupljoj teoriji, radiš ono što treba i s vremenom se odmakneš od svih teorija, tako da uopće nije bitno da li si krenuo od nekog krutog autoritarnog ili hipi permisivnog, ako ti je stalo naći ćeš pravu mjeru, a ako nije, nije ni bitno kako ti se zove pravan. Samo mi se čini da je ovaj permisivni danas više u modi, to je sve.
    E ovdje se već mogu složiti.
    Upala sam samo da zamolim da malo pripazite s tim poveznicama razgovor umjesto kazne => odgoj budućeg delinkventa jer se bojim da bi mnogi koji su skloni fizičkim kaznama (pa čak i nasilju) mogli takve rasprave interpretirati u opravdanje svojih postupaka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •