Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Zatezanje jajnika

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Zatezanje jajnika

Sorry ako je već negdje tema otvorena ja nisam mogla ništa naći.
    Da li neko zna nešto o zatezanju jajnika meni se to dešava svaki put prije menstruacije?
    To zatezanje izgleda kao prije ovulacije na klomifenima tad mi je to bilo normalno na svakom su bila bar po dva folikula, a šta je bez klomifena?

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja mislila da govoriš o liftingu jajnika pa si mislim otkad i kako to rade i kaj će s tim dobit..
    danas sam sporija nego inače

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

aenea, ja ću poludit
    tikica, to su normalni predmenstrualni bolovi, a ovulacijski grčevi su ipak drugačiji.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

aenea

tikica moguće i da su kakve ciste koje odu s m. Mene su kad sam imala ciste baš jako "zatezali" jajnici.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni krene zatezanje par dana nakon transfera pa znam da je to pms, ne moraju biti, cranky, ciste, pogotovo ako je ista bol prisutna svaki pms.
    aenea, još jednom

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Aenea, genijalno, umrijet cu od smijeha.
    Tikica, kad bismo tako analizirale svaka svoj PMS mogle bismo imati forum samo o tome.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni krene zatezanje par dana nakon transfera pa znam da je to pms, ne moraju biti, cranky, ciste, pogotovo ako je ista bol prisutna svaki pms.
    promaklo mi je to da se to događa svaki mjesec
    Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Aenea, genijalno, umrijet cu od smijeha.
    Tikica, kad bismo tako analizirale svaka svoj PMS mogle bismo imati forum samo o tome.
    X
    Istina, ja sam o svakom pms-u mogla knjigu napisat o bolovima, štrecanjima, zatezanjima, bockanjima....

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Preskočila sam napisat da mi se to počelo događat nakon laparoskopije, a
    inače nikad nisam imala nikakve pms bolove, zatezanja tako da ne znam da to može tako izgledat.
    Moja dijagnoza je idiopatska neplodnost pa sam pomislila da se možda ne radi o nekakvim simptomima rane trudnoće nikad nisam napravila test prije menstruacije pa ne znam da li se ikad išta dogodilo.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ako ti se pocelo desavati nakon laparoskopije, vjerovatno je rijec o priraslicama - pojave se kod gotovo svake operacije...
    ja bih mogla knjigu napisati o svojim bolovima, zatezanjima i strecanjima nakon operacije, pogotovo sad u trudnoci...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mene jajnici, posebno lijevi, više vremena bole nego ne bole, ponekad bol ide prema unutarnjoj starni bedara ili prema kuku... bol pojačava hladno i vlažno vrijeme, kad se malo utoplim mi je bolje, ali ne uvijek. Stalno se umotavan, pazim da su mi noge tople, činim svakakve preventivne akcije... ali oni ipak zabole... dovoljno je da sjedim uz pritvoreni prozor i odmah ih osjetim.
    Naravno, milion puta sam zbog toga bila kod ginekologa... svi tvrde da je sve ok s jajnicima, osim što je lijevi sljubljen sa stjenkom maternice i ima nešto priraslica koje su ostale od prohujale upale... vec sam luda od toga... na poslu imam dekicu, u autu imam dekicu, u torbici često nosim dodatne hulahopkice, spavam u čarapicama, ljeti ne nosim sandale na posao zbog klime..
    Radila DNK CPR testove na sve što postoji, sve negativno. Osim streptokoka koji ode pa se vrati...
    Ima netko sa sličnim iskustvima?
    Posljednje uređivanje od Mojca : 24.10.2010. at 04:08

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ranije gotovo da i nisam znala što je bol ili zatezanje jajnika. Sada me boli kad folikul(i) budu već neke pristojene veličine, znači prije O, onda dan-dva nakon O, pa nakon keksa, pa prije M. Sada mi je prije M i sada me boli desni. No sreća velika, boli me minutu do par minuta. Ja sam sto posto sigurna da je to zbog X punkcija koje sam prošla, a možda su tikica_69 i kod tebe razlog punkcije... Eto prošla je bol u desnom...

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ako ti se pocelo desavati nakon laparoskopije, vjerovatno je rijec o priraslicama - pojave se kod gotovo svake operacije...
    ja bih mogla knjigu napisati o svojim bolovima, zatezanjima i strecanjima nakon operacije, pogotovo sad u trudnoci...
    O ho baš super ako do sad nisam imala problem sad ću ga imat "priraslice"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •