Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: spavanje i uspavljivanje-problemi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja nemam ništa pametno za reći, osim da je i moj 10-mjesečni sin katastrofa ide spavat oko 9, pol 10...budi se nebrojeno puta i gotovo svaki put uz sisanje traži još i da ga nosim (ako sjedim u krevetu s njim u naručju nema šanse da zaspi). preko dana spava 2 puta i skupi nekih 2 sata (to je okej). ja se samo tješim da će se jednom sredit. ovaj moj post je više utjeha da znate da nas ima još nespavača

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ako je "metoda" dobra, onda ne vidim zašto bi ovo vrijedilo

Joj, treba imati živce za ovu metodu
    Djeca u toj dobi ne plaču zato što im se prohtjelo, plaču zato što im je to oblik komunikacije s roditeljem, to je jedino što imaju na raspolaganju da bi im se ispunile osnovne potrebe. Ako se to ignorira, šalje im se strašno loš signal da nam nije stalo.

Razmisli dobro da li je ta metoda stvarno tako dobra kako si inicijalno mislila.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    I ako je "metoda" dobra, onda ne vidim zašto bi ovo vrijedilo

Djeca u toj dobi ne plaču zato što im se prohtjelo, plaču zato što im je to oblik komunikacije s roditeljem, to je jedino što imaju na raspolaganju da bi im se ispunile osnovne potrebe. Ako se to ignorira, šalje im se strašno loš signal da nam nije stalo.

Razmisli dobro da li je ta metoda stvarno tako dobra kako si inicijalno mislila.
    Ok.ja kužim poantu obje strane.Ali ipak-ne ostavlja se djete da place satima.radi se o par minuta!Zar je moguce da to toliko šteti?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mogu se i ja ubacit pošto se u potpunosti slažem s ancie.
    Nemam pojma da li šteti.
    Al moram priznat da je meni metoda agresivna i nehumana.
    I nema šanse da bi ju ikad prakticirala, pa da me izluđuje cijele noći ko npr. jučer, nebi imala srca ostavit ju samu ni sekunde.
    Ja sam shvatila drukčije, meni to zvuči više satima.
    1.DAN.... 5, 7, 9 nije bitno bubam, da je i 3 minute, a između toga kao minutu dođeš i kažeš bebi " jako te mama voli, a sad spavaj "... Pa to može potrajat dok se beba ne umori od plača i zaspi tako.
    Meni neprihvatljivo. Nebi to radila ni ovom velikom od skoro 3 godine, a kamoli bebi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •