Pokazuje rezultate 1 do 50 od 280

Tema: Sv.Duh - molim "najfriškija" iskustva s poroda iz 2010

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

evo ja nedavno rodila na SD, babice su se maksimalno trudile izbjeći pucanje i rezanje - masirale su međicu i koristile ulje
    od nas 3 u sobi (doduše sve drugorotke) nijedna nije bila ni rezana ni popucala

za ostalo vrijedi sve što su cure napisale

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja nedavno rodila na SD, babice su se maksimalno trudile izbjeći pucanje i rezanje - masirale su međicu i koristile ulje
    od nas 3 u sobi (doduše sve drugorotke) nijedna nije bila ni rezana ni popucala
    ja sam rodila gore prije godinu dana i kod mene (i mojih cimerica) je bilo isto ovako
    e,da - i po mjestu stanovanja ne spadam na SD al sam došla sa trudovima i bez prigovaranja su me primili

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

čula sam od prijateljice koja je rodila prije koju godinu na SD da ne puštaju bebe doma ako dođeš s autosjedalicom (?).
    Kakva je sad situacija? AS može ili ne? (kak da bebu onda vozim u autu?)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TroYa prvotno napisa Vidi poruku
    čula sam od prijateljice koja je rodila prije koju godinu na SD da ne puštaju bebe doma ako dođeš s autosjedalicom (?).

mislis mozda ako NE DODJES?
    na njihovom tecaju pricali su o tome kako su obavezne i potrebne od prvog dana, od izlaska iz rodilista

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Šesti mjesec 2009. godine, tata je donio praznu autosjedalicu, sestra obukla bebu i stavila je u autosjedalicu, tata je vezao i poneo ka autu. Mama vodila stariju curicu za ruku.
    Dakle, može.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Veliko NE! Nije istina. Došli s autosjedalicom i još nam je teta koja nam je oblačila bebu i pomogla ju staviti u nju. A usput smo imali i lijep i ugodan razgovor o važnosti korištenja autosjedalice od rođenja...
    Znači, zaključak: AS naravno da može i mora, a takav im je i stav. Vjerojatno su u međuvremenu poradili na njemu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •