Pokazuje rezultate 1 do 50 od 280

Tema: Sv.Duh - molim "najfriškija" iskustva s poroda iz 2010

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam rodila prije mjesec dana..
    EPiduralnu ne daju drugorotkinjama..tim riječima..a iskreno kako sam primi na prvom porodu epi a na drugom ne drugi mi je bio puno puno lakši jer sam izbjegla drip..istina jedva iako sam imala dobre produktivne trudove i rodila za 4 sata od dolaska s 4 cm otvorenosti..molila sam da ga ne želim i uvažili su.
    Babici sam zaboravila reči da me ne reže i nije me rezala..veljda samo kad moraju to rade..kontolirano tiskanje i mrvicu sam pukla..sjedila nakon 4 sata kad sam stigla u sobu za razliku od epi *drip *rezanje i nesjedenje 3 tjedna...
    Muža nitko nije pitao za potvrdu.
    Stolčić nemaju..
    Pokušaj što više biti u predrađaoni jer u bo nema dizanja..mene nisu pustili ni na wc pišati već me kateterizirali i ozljedili me..peklo me tjedan dana kod pišanja..
    Ono masiranje je iritantno i rijetko kome paše a ja sam ga uključila da mi svrati pozornost od bolova i uspjevalo je..
    Potiču da što više pijemo tjekom poroda..
    Meni su ostavili bebu samo 45 min jer je bila gužva za box ali tako su i napisali na otpusnom pismu( da je bila sam 45 min koža na kožu ne da je bila gužva ).
    Ja pripadam tu ali u sobi su bile 2 od nas 4 koje ne spadaju..
    Ja sam zadovoljna sa svim osim koma cimericama tj. jednom koja je dramatizirala i grintala i niš joj nije bilo po volje..
    Sestre su bile jako strpljive i ok..
    Jedino si uzmi nešto protiv bolova jer me ovaj puta jako bolilo stezanje maternice... u toj mjeri da sam se par puta zatekla kako prodisavam kao da su trudovi a sestre daju samo plivit ili kak se zove..tek su mi dali zadnji dan kad sam ih molila nešto jače da mi ove tablete ne pomažu analgin i napokon podojila u miru.
    AKo si ti ok i svi su gore ok..bar moje iskustvo..ja prezadoljna..

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino si uzmi nešto protiv bolova jer me ovaj puta jako bolilo stezanje maternice... u toj mjeri da sam se par puta zatekla kako prodisavam kao da su trudovi a sestre daju samo plivit ili kak se zove..tek su mi dali zadnji dan kad sam ih molila nešto jače da mi ove tablete ne pomažu analgin i napokon podojila u miru..
    isto i kod mene, 5 dana sam prodisavala, bilo je gore nego trudovi (osim onih na samom kraju), i iz istog razloga odbila injekciju (kako bi tek onda bilo?!?)

eh da, u brošuri o SD koju dobiješ pri otpustu piše da rodilja sama ponese nešto protiv bolova... (eto našeg zdravstva, ne možeš dobiti jednu bijednu tabletu protiv bolova...)

inače, ja u globalu jako zadovoljna sa SD...

zaboravila sam napisati da se stol da fino podesiti u praktički sjedeći položaj, meni su skroz podigli naslon za izgon

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    zaboravila sam napisati da se stol da fino podesiti u praktički sjedeći položaj, meni su skroz podigli naslon za izgon
    zato sto si trazila ili je pravilo?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    zato sto si trazila ili je pravilo?
    primalje same podizu da uhvatis polozaj koji ti pase

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zaboravila sam napisati da se to odigravalo prije 5 dana...dakle svježe, najsvježije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •