Citiraj Amelie32 prvotno napisa
Citiraj ivaa prvotno napisa
mi smo u moru skupih madraca, svoj nakraju naručili iz tvornice Oriolik u Slavonskom Brodu (točnije Oriovcu)
htjeli smo te Hesp osa kokosom ali zbog dimenzije 140 x 200 smo moral idugo čekati,
i onda sam na netu našla broj od tvornice,
naručili na neviđeno ORTOFLEX madrac, tvrdi od tri vrste spužve, jer MM ima problema sa kičmom!
Došao nam je u roku od tjedan dana, a dostava je koštala ispod 100 kuna!
Madrac je sa nekim popustom ( za BOžić) i popustom za gotovinu bio manje od 900 kn- nismo mogli vjerovati,
a isti taj je po dučanima preko 2000 kn!
Madrac je za 10 i mi prezadovoljni :D
Sve potpisujem, a ljudi ne znaju da je u stvari Hespo madrac proizvod Oriolika, samo Hespo gore stavlja svoju markicu. Ja odavno znam za to jer poznajem vlasnike tvornice Oriolik i sve madrace imamo od njih, čak rade i po mjeri. I jako sam zadovoljna, ali treba prije kupnje svakako isprobati što ti najbolje odgovara jer nismo svi isti. Znam da isporučuju robu u Mercator u Velikoj Gorici, pa lijepo isprobajte model i naručite u tvorničkom dućanu Oriolik, a sve možete vidjeti na www.oriolik.hr
Evo gledam web. Oni imaju samo dio asortimana Hespa, i nemaju one vrste madraca sa džepićastom jezgrom nego samo sa opružnom žičanom jezgrom - "bonell". A ja bi ove drugeeee