-
-
Naša Terr je nedavno napunila 4 god.
Za ročkas je od sestrične (ujaka i ujnice, naravno) dobila onaj ruksačić s kotačićima.
Ishod: oduševljena!
Od nas: haljina Trnoružica
Ishod: stalno hoda u tome po doma!
Tips&tricks (iz iskustva moje malenkosti): super je ako znaš ili možeš saznati "u čemu je" malena trenutno - bilo što da kupiš s tim likom - od tanjurića, crtića do komada odjeće - pun je pogodak !
Posljednje uređivanje od Teica : 24.10.2010. at 04:19
-
Ja osobno volim kad me ljudi pitaju što da kupe mom djetetu, možda možeš i ti pitati mamu te curice. (Ali znam da neki ljudi smatraju da je nepristojno pitati pa treba biti oprezan)
-
ja isto obićno pitam i ne nije mi neugodno ,bilo bi mi neugodnije da kupin nešto što dijete niti malo interesira!
-
Bojanke, nešto za učenje slova, brojki, vježbenice za djecu od 4 god., mi smo kupili Hlapića ABC učenje slova....
playdoh neki kmpl. za igru...
-
bojice,flomastere,plastelin, crtić dvd,hula hop,vijaču ,a za roditelje najzahvalnije komadić robe (bar u mome slučaju).
-
Hvala curke, ma nisam nikako srela mamu ovih dana pa nisam pitala. Pitala sam malenu kad je došla s tatom, al ona je rekla da mi izaberemo - hoće iznenađenje.
Danas sam se čula s mamom, i sad kad razmislim - niš mi konkretno nije rekla, al znam da voli Winks il kak se to već zove i koji broj odjeće nosi.
Naći ćemo nešto valjda.
A za učenje slova, to je mala lumenica o kojoj sam već nešto bila negdje napisala.
Malena piše, sama je napisala sve na pozivnici za ročkas, ovo ljeto je već bila na rolama..
Ima još ideja, baš bi ju htjela razveselit, a ne kupit " reda radi "?.
-
Meni su odlični ovi lego clikits. Naletila sam na njih u Tintilinića, imali su komplete za ogrlice, torbice i okvire za slike.
Ili možda neki drugi komplet za pravljenje nakita ili okvira za slike, imaju ih fora u Interspara. Naša frendica se oduševila time za svoj 4.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma