Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: vještaćenje djeteta za dječiji doplatak

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno vještaćenje djeteta za dječiji doplatak

imam dijete od 13 godina i u 11 mjesecu mi je ponovno vještaćenje za skraćeno radno vrijeme i za uvečani dječiji doplatak(830kn).Za uvećani dječiji doplatak idem preko mirovinskog,a što je sa dječijim doplatkom preko centra za socijalnu skrb? U zakonu po novome piše da centar vještači za osobnu invalidninu ,doplatak za tuđu pomoć i za dječiji doplatak.Da li je taj doplatak preko centra ovisan o prosjeku primanja roditelja i koliki mu je najveći iznos?Jer ako mi ne odobre uvečani dječiji doplatak preko miriovinskog mogu li podnjeti papire za djećiji preko centra za socijalnu skrb ?Molim vas ako netko zna odgovor da mi napiše

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne, krivo. Na temelju nalaza i mišljenja imaš pravo (ako je naveden odgovarajući članak) tražiti od mirovinskog uvećani DD koji ne ovisi o primanjima i iznosi 833 kn.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odmah podnesi zahtjev za povećani dječji doplatak,jer se on isplaćuje retroaktivno,znači od datuma podnošenja zahtjeva.Nema veze i ako nemaš završeno vještaćenje.Nama su isplatili uvećani doplatak dva mjeseca unatrag.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bokić! Imam pitanje ako mi možete pomoći. Imam curicu staru 3 i pol godine koj aima dijagnozu NESPECIFICIRANI POREMEĆAJ U RAZVOJU GOVORA I JEZIKA i zanima me da li znate da li imamo pravo na uvećani dječji doplatak?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •