meni je sjedalica super uzeli smo s bazom, jer smo sjedalicu stalno montirali u kolica, sada je jedno vrijeme nismo koristili jer se bebica više ne vozi u jajetu mi imamo problem koju 9-18kg kupiti

imam kolica peg perego ubite me ne znam koja permete ili veneziu, uglavnom ona kojima se ručka može prebaciti pa dijete možete voziti okrenuto prema sebi i od sebe to mi je bilo jako važno kod kupnje kolica, imaju dva velika i dva mala kotača-platili ih oko 4000,00 kn, s sjedalicom i bazom i vrijede nam svake kune, sklapaju se u jednom potezu, imaju onu navlaku za noge protiv kiše ( ja sam protiv onih plastika kaj ih navuku preko cijelih kolica pa djete nema zraka ispod toga) ima krović koji služi i za kišu i sunce, može se skinuti, košaru, ima tri položaja, dok je beba mala ako leži treba ipak staviti ispod nje nešto mekano (mali tanki jorgančić ljetni) a prošla su brda i doline.........bilo je i lijepših, i s tri kotača..ali eto nama je bilo bitno ta baza, i ručka koja se prebacuje, i uložak u sjedalici čvrsti za glavu..........

mislim da nove peg-perego sjedalice mogu u kolica maxi-cosi i obrnuto-čini mi se da sam to vidjela na njihovoj stranici
:/
sve je ko novo pa može poslužiti i za drugu bebu, narađasta su s točkama