Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: pedagoški pristup?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ništa se vašoj djeci neće dogoditi radi kritike,čak i ove grube.Psiholozi kažu da svako dijete, da bi pravilno razvilo svoj karakter, mora doživjeti određeni broj frustracija.A ja kao učitelj, očekujem od vas roditelj, da reagirate na te neodgovorne roditelje radi kojih vaše dijete sve to mora slušati.Vaše dijete reagira na kritiku,trudi se da se i njemu to ne dogodi,da i on ne ispadne neodgovoran.A kako reagira ta mama:ide u školu i svađa se sa učiteljicom.Od mene bi svašta čula!!!Mislim da vam je revolt okrenut prema pogrešnoj osobi.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj jumbina prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa se vašoj djeci neće dogoditi radi kritike,čak i ove grube.Psiholozi kažu da svako dijete, da bi pravilno razvilo svoj karakter, mora doživjeti određeni broj frustracija.A ja kao učitelj, očekujem od vas roditelj, da reagirate na te neodgovorne roditelje radi kojih vaše dijete sve to mora slušati.Vaše dijete reagira na kritiku,trudi se da se i njemu to ne dogodi,da i on ne ispadne neodgovoran.A kako reagira ta mama:ide u školu i svađa se sa učiteljicom.Od mene bi svašta čula!!!Mislim da vam je revolt okrenut prema pogrešnoj osobi.
    oprosti, ali meni je ovo prestrašan post, a naročito kad dolazi od jedne učiteljice.
    zar je dijete krivo što ima neodgovorne roditelje???
    zar nije učiteljici iz uvodnog posta revolt okrenut prema pogrešnoj osobi, ne zaboravimo - djetetu?
    strašno i tužno.
    a ova prva patronizirajuća rečenica, ništa se vašem djetetu neće dogoditi...za to nemam riječi.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ja kao učitelj, očekujem od vas roditelj, da reagirate na te neodgovorne roditelje radi kojih vaše dijete sve to mora slušati.
    Ne znam jesam li ovo dobro razumjela, znači ja kao roditelj moram hvatati roditelje iz razreda i opominjati ih jer nisu na vrijeme donijeli novce za kazalište. Možda banaliziram, ali ne vidim da je to moja obaveza.

Mogu li promijeniti roditelje? Ne,ali ih mogu prisiliti da se prema svome djetetu i prema meni neće ponašati kako žele,barem u onom segmentu koji se tiče stvari u školi.
    Oni će se ponašati onako kako se ti ponašaš prema njima. Grubi stav, prozivanje, negativnost stvorio bi bunt u svakome, u malom djetetu i odraslome čovjeku. Pristojnost, uvažavanje, razumijevanje i strpljenje stvara isto takve roditelje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

U potpunosti se slažem s tobom, al nažalost rijetki su koji tako razmišljaju. Šteta što ljudi koji drže djecu pod staklenim zvonom, ne kuže da im na taj način rade medvjeđu uslugu. Kad tad im se taj pristup obije o glavu, znam puno primjera u praksi, najčešće ih kasnije kad nisu pod zaštitom roditelja "pojedu" kolege na poslu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •