Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: pedagoški pristup?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ta djeca neće biti na susjeda ,nego na svoje roditelje.Utjecaj roditelja je veći nego naš.Ta djeca će s vremenom pokazivati iste te osobine.Gledaju vas i uče-dobro ili loše!
    Ovo je sukob dvaju ekstremnih mišljenja!
    Odmah osuđujete učiteljicu,a da ne znate njenu stranu priče!
    Sad ja kritiziram Vas,iako Vas ne znam i ne znam što sve utječe na vaše mišljenje.
    A i razgovaramo sa različitog položaja.Kada dođu moje bivše učenice na praksu,kao buduće učiteljice,gledam kako način njihovog razmišljanja se mijenja u nekoliko dana,jer se sada nalaze s druge strane katedre.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jumbina prvotno napisa Vidi poruku
    Ta djeca neće biti na susjeda ,nego na svoje roditelje.Utjecaj roditelja je veći nego naš.Ta djeca će s vremenom pokazivati iste te osobine.Gledaju vas i uče-dobro ili loše!
    Ovo je sukob dvaju ekstremnih mišljenja!
    Odmah osuđujete učiteljicu,a da ne znate njenu stranu priče!
    Sad ja kritiziram Vas,iako Vas ne znam i ne znam što sve utječe na vaše mišljenje.
    A i razgovaramo sa različitog položaja.Kada dođu moje bivše učenice na praksu,kao buduće učiteljice,gledam kako način njihovog razmišljanja se mijenja u nekoliko dana,jer se sada nalaze s druge strane katedre.
    na stranu cijela ova rasprava i necu je opce komentirati
    uvijek se iznova cudim kako je moguce da su ljudi koji ne znaju pravopis zavrsili faks
    NEMAS POJMA o pravopisu, a uciteljica si
    daj molim te lupi RAZMAK iza tocke ili zareza - tvoj svaki post izgleda... ma ne znam ni sama... nepismeno - sto je strasno za jednu UCITELJICU!
    djzs kako ce djeca koju ti ucis naucit ispravno pisati???

meni su nepismene uciteljce na forumima nesto najgore sto postoji
    daj bar NEMOJ NIKOM REC da si uciteljica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •