-
Bok, drage prolaktinašice!
Evo još jedne s istim problemom...
Primjetila sam iscjedak iz dojki još prije 5-6 godina, uspaničila se i hitno otišla na uzv dojki i u bolnicu za tumore na pregled, ali dr. me smirio nakon pregleda i rekao da je sve u redu, ali bih trebala napraviti hormonsku sliku... I tu počinje moja priča s hiperprolaktinemijom...
Imam već "debelog" iskustva s Bromergonom i njegovim nuspojavama
(prestrašnje glavobolje, bljeskovi u očima, ometano disanje,...)... Ugl, skužila sam da mi Bromergon relativno brzo snižava prolaktin i da djeluje...
Prl mi je na prvom mjerenju bio duplo povišen, da bi nakon 3 mj skočio na 2550 jedinica (gornja gr. 637!)... To je bilo 2004.g, od kad se borim s p-om...
Tada sam napravila i MR hipofize, koji je bio uredan...
Na zadnjem nalazu (11/2008.) mi je prl 49 (gornja gr. 23)
Bromergon ne pijem već 2 godine, jer mi je dr. primjetila lagano povišen androstendion (gornja granica 12, meni je bio 13) i preporučila mi Diane 35, koje sam i pila 1 g. Ali, uz Diane sam po njenoj preporuci trebala prestati s Bromergonom... Sad se androstendion snizio, ali prl opet narastao na duplo više od gornje granice, a još mi je po novom i estradiol niži (82 - refer. vrijednosti 110-1100)
Našla sam se u začaranom krugu...
Uz sve to, donijela sam odluku, koju ću, iskreno se nadam, uskoro provesti u djelo... ŽELIM BEBICU!!!
Danas idem u Vinogradsku, na endokrinologiju (inače se liječim kod dr. Pavičić Baldani u Petrovoj - predivna doktorica i žena!
)
Molim vas da mi preporučite nekog dobrog endokrinologa, jer mi dr. Perković, za kojeg sam pročitala pohvale i nije ulijevao neko veliko povjerenje, nekako mi se činio premalo zainteresiran...
Pozdrav!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma