Cure, i ja bila kod soc.ginekologa sa svim nalazima koje sam do sada napravila (PRL, citoloska analiza iscjetka, UZV dojki) i kazem mu da pokusavam vec neko vrijeme zatrudniti, a ne ide, a on meni onako bahato: "Pa naravno da ne mozes, to ti je od prolaktina!!!". Ja njega pitam da mi prepise terapiju, a on kaze da se za vrijednosti koje nisu previse povisene ne daje nikakva terapija. To je moj ginekolog jos iz studenskih dana (Dom zdravlja studenata) i uvijek je bio povrsan i bezobrazan, pa vas molim preporuke za soc. gin sa kojim se moze normalno razgovarati i koji prima pacijentice. Mislim da bi kod privatnika potrosila pravo malo bogatstvo, a ne moze mi davati uputnice ni recepte.

Nakon toga sam otisla u Vinogradsku kod endokrinologa, kod njega sasvim druga prica. Covjek je normalan i ima vremena i strpljenja. Rekao mi je da u dojkama imam fibrocisticne promjene, kaze da to nije nista strasno, dao mi uputnicu za sve hormone 3. i 21. DC, rekao da pratim bazalnu temperaturu i narucio me za kontrolu za 3 mj.
A na kraju mi kaze da ne vidi razloga zasto ne bi uskoro zatrudnila, s obzirom na redovite cikluse i ako nalaz ostalih hormona bude uredan. I da ponekad dodju pacijentice koje su kontrolirale PRL u privatnim labosima, nalazi budu svakakvi, a kod njih u Vinogradskoj uredni. Ipak, bolnica je bolnica! Bar ja tako mislim.

Iz njegovih usta u Bozje usi!!!
Javljate se cure sa svojim iskustvima, i jos jednom molim preporuku za NORMALNOG GINEKOLOGA! HVALA!!!