-
Curke,
evo ja sam opet kontrolirala prolaktin i iznosi 228, sto znaci da ce spustio od prosli put i ovo je stvarno super vrijednost. da li je pomogla homeopatija ili pms free tesko je reci, no ja jos uvijek na pritisak imam iscjedak iz obje dojke prozirna tekucina i grudi i ovaj mjesec ludacki bole.
doc. mi je rekao da prestanem stiskati grudi i gledati da li imam iscjedak, ako primjetim da curi bez diranja onda cemo na ultrazvuk dojki. uzasno me je strah od cega je iscjedak ak nije od povisenog prolaktina, da li je moguce da se od provjeravanja dojki isprovociraju mlijecne zlijezde i da krene iscjedak????
znam da sam se raspisala ali uzasno se osjecam, pa moram s nekim to podjeliti.mi tek nekoliko mjeseci radimo na bebi i imam potvrdene ovulacije, evo i hormoni su u redu,ultrazvuk uredu, samo zadnjih god. dana smede krvaruckanje u drugoj fazi ciklusa uz uredan ciklus i doc. me sada salje na druge pretrage s tim da mi jos nije rekao koje sve, za pocetak brisevi na sve i svasta i kaze da nemamo vise sta cekati jer imam previse godine za cekanje(e cure pa tek mi je 28), i ja sam doista mislila da se bebice ne prave za nekoliko mjeseci.kad sam na uputnici za briseve vidjela dijagnozu neplodnost srusio se sav moj svijet.jadna sam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma