Nisam imala bas neke strasne nuspojave...skoro uopce osim malo u glavi cudan osjecaj koji bi usporedila sa onim kad sam pocela (davnih dana) pit kontracepcijske tablete. Al mene je inace prije uzasno bolila glava, cak toliko da sam povracala od boli i to mi se od kada uzimam Bromergon (8 mjeseci) hvala Bogu nije ponovilo. Sad me jedino ako sam jako jako umorna boli tako malo jace glava al ako odrijemam 10 min sve mi prode. Tako da mogu reci da od kad sam na tabletama osjecam se puno bolje...a nadam se da ce i tebi bit tako. Samo nemoj razmisljat o nuspojavama i ocekivat ih kad pocnes sa tabletama.
A sta se tice MR, i ja sam ju radila privatno u Zg i nije mi kad je zdravlje u pitanju zao ni kune al sam svejedno pitala za mogucnost sa uputnicom jer nije bas mala cifra pa ako se moze izbjec zasto ne. A nisam bas bila zadovoljna sa osobljem u toj poliklinici gdje sam radila magnetsku...naime ponasali su se vrlo hladno i bahato a mislim da ne moram spominjati u kakvom stanju covijek dode tamo narocito kad ni ne zna sta ga ceka. Nisam ocekivala sad da se bacaju pred mene al malo ljudskosti su mogli pokazati. Ako neko ima za preporucit neku polikliniku molila bi (moze i na pp da ne radimo reklamu)jer nisam se do sad kretala u tim vodama pa ne znam gdje je koja i koje su ok.