-
Ja idem na MR svaka četiri mjeseca. Moj doktor endokrinolog me zaprimi u dnevnu bolnicu na vađenje krvi, a uputnicu za MR bi daje doktorica opće prakse. Na uputnici za MR je potreban potpis nadležnog endokrinologa i sestre me automatski naručuju svaka četiri mjeseca.
Zadnji nalaz MR (18. siječnja 2006) pokaza je da je asimetrična hipofiza, mali pomak infunbiduluma lijevo (u prijevodu to znači da imam neko zadebljanje na lijevoj strani), ali bez znakova tumorskog procesa.
No nalaz prolaktina je bio 51.5 što je dosta visoko. Doktor mi je ponovo kazao kako mi ne želi davati Bromergon, a visinu PRL objašnjava stresnim načinom života.Sljedeći pregled je za četiri mjeseca.
U tome se slažem s Ivory koja kaže kako je važna samokontrola i rješavanje stresa. Sljedeći pregled je za četiri mjeseca.
Mišljenje moje doktorice opće prakse je da ne uzimam Bromergon pogotovo zato što namjeravam ostati trudna,
a isto tako mi je preporučio i endokrinolog.
Vidim da Vas zanimaju iskustva s Bromergonom. Moj ginekolog mi je propisao jednu tabletu dnevno. Kad sam popila Bromergon imala sam užasne glavobolje (inače me ne boli glava), poslije mi je smanjio na pola tabletice baš radi tih bolova. Curama koje piju Bromergon preporučila bih iz vlastitog iskustva da ga popiju prije spavanja tako da prespavaju eventualnu glavobolju.
Ivory, ja sam jako zadovoljna tretmanom u Vinogradskoj i svakako nam javi kako je prošao tvoj pregled. Nemoj se ničega bojati, samo hrabro! 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma