-
Drage moje i ja se prikljucujem klubu prlasica, na zalost. Moj prvi nalaz prl je bio OK, drugi je bio 609 a gornja granica je 530, a treci je iznosio 739 a gornja granica je 395. Uputili su me da radim MR hipofize sto sam i ucinila. Vec godinama se borim sa PCO a par dan prije magnetne mi je internista otkrio i da imam atrijski septalni defekt tj.urodjenu srcanu manu tako da mi se sav svijet srusio. Mozete misliti kako mi je bilo dok sam cekala nalaz MR a jos usto osoblje privatne klinike gdje sam to radila je bilo, ne hladno nego, ledeno kao frizer. Dobila sam nalaz i samo sam htjela cuti i vasa dragocjena misljenja jer znam da dosta toga znate i vjerujem vam a nekako ne zelim odustati od druge trudnoce usprkos svemu sto su mi otkrili. Nalaz kaze sljedece:" Mozdana komora urednog polozaja,forme i sirine.Kod MR hipofize se vidi da je ista urednog polozaja,granicne velicine,biokoneksna te se propagira u supraselarnu cisternu. Neuorhipofiza se diferencira.Nakon aplikacije kontrastnog sredstva homogeno se opacificira istim. Infundibulum je neznatno pomjeren u desno.Hijazma optikusu urednog polozaja i sirine. Zakljucak-nalaz MRI mozga je u granicama normale.Nalaza MR hipofize ukazuje na hipofizu granicne velicine u kojoj se sa sigurnoscu ne diferencira mikroadenom :? .Konrolni MR hipofize za 6 mjeseci a po potrebi ranije". Znam da nismo lijecnici ali sam vam napisala sve nadajuci se da je mozda jedna od nas imala lijecnika koji je bio voljan da joj objasni nalaz i da mozda znate vise od mene jer ja zaista znam jako malo o svemu ovome. Svima vam zelim puno srece i ostvarenje zelja cim prije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma