-
vodenkasti iscjedak iz dojke i trudnoća
Svaki dan kod mene nešto novo...obzirom da nemam mege dugo, kod mene je svašta moguće i ne znam kada je nastupila ovulacija, ali sam prije cca tjedan dana imala bjelkasto sluzavo. uglavnom, danas primječujem iz dojki koje su bolne vodenkastu, prozirnu, malko bjelkastu tekućinu, vodenu skroz...znam da može biti prolaktin, ali zaista zar to može biti znak i trudnoće??
-
Da, to je znak trudnoće. Kod mene jedan od prvih dokaza, vodenkasta tekućina iz dojke mi je značila trudnoću prije potvrde liječnika.
To nije prolaktin, prolaktin je hormon, ovo je utjecaj prolaktina na dojke u trudnoći.
Da li da čestitam?
-
-
Da li ti je inače nalaz prolaktina normalan? Da li ti se ikad događalo da vidiš tu vodenkastu tekućinu iz dojki? No, po ovom postu mi se čini da nisi još vadila nikakve hormone.
Ja ti želim da je trudnoća, a za test ne znam reći. Obično je pozitivan 2-3 tjedna nakon začeća (to je 4-5 tjedana trudnoće).
-
Moj prolaktin je godinama povišen i godinama imam taj vodenkasti bjelkasti iscjedak iz dojki....Tako da to može bit znak trudnoće, ali i ne mora.
-
nisam dosad vadila prolaktin, a nisam to ni primječivala prije
malo mi je čudno da su mi sada dojke bolne i da se to pojavilo. osječam se kao da mi netk sjedi na glavi i očima, premda je ovih dana svima tako. ne povraćam, ali mi se povremeno zavrti pri naglom pokretu. a grčve imam u cijelom trbuhu, ne samo oko jajnika kao da boli menga. može biti svašta, a možda umišljam
-
Least, ovo bi sad bilo stvarno lijepo iznenađenje. Nadam se da ćeš nam uskoro javiti dobre vijesti ~~~~~~~~
-
Najbolje ti je napravit test. Pa ćeš vidjet.
Meni uvijek pred mengu...tjedan dana ako ne i više počne taj iscjedak bit jači, a i bolnija mi budu prsa. Svaki put molim Boga da do menge ni ne dodje.....ali ne
-
da zaista bi bilo ne lijepo nego najlješpe iznenađenje. ali strah me uopće pomislit i ponadati se, znate i same
-
nisam dosad vadila prolaktin, a nisam to ni primječivala prije
malo mi je čudno da su mi sada dojke bolne i da se to pojavilo. osječam se kao da mi netk sjedi na glavi i očima, premda je ovih dana svima tako. ne povraćam, ali mi se povremeno zavrti pri naglom pokretu. a grčve imam u cijelom trbuhu, ne samo oko jajnika kao da boli menga. može biti svašta, a možda umišljam
-
least ~~~~~~~~~ i javi nam lijepi plusic
-
Nema plusica ;(
Mislim da nije razlog sto je prerano testrano nego zato sto ni nemam osjcaj da bi mi se to dogodilo...ali ipak sam bila znatizeljna
-
least zao mi je.
-
i meni je zao. nadam se da ću bar dobiti mengu pa da dođem na ti s tim ciklusom i krenem otpočetka, da mogu mjeriti bazalnu i sve s prvim danom. ovako sam nigjde, a niti mogu taj prolaktin ići izvadit.
-
Žao mi je draga Least... 
Kontroliraj Prlaktin...on zna bit veliki uzrok neplodnosti.....
Ja sam na terapiji dugo i drzim ga u granicama normale, iako je iscjedak i dalje tu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma