Pokazuje rezultate 1 do 50 od 377

Tema: Prolaktin

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno vodenkasti iscjedak iz dojke i trudnoća

Svaki dan kod mene nešto novo...obzirom da nemam mege dugo, kod mene je svašta moguće i ne znam kada je nastupila ovulacija, ali sam prije cca tjedan dana imala bjelkasto sluzavo. uglavnom, danas primječujem iz dojki koje su bolne vodenkastu, prozirnu, malko bjelkastu tekućinu, vodenu skroz...znam da može biti prolaktin, ali zaista zar to može biti znak i trudnoće??

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da, to je znak trudnoće. Kod mene jedan od prvih dokaza, vodenkasta tekućina iz dojke mi je značila trudnoću prije potvrde liječnika.
    To nije prolaktin, prolaktin je hormon, ovo je utjecaj prolaktina na dojke u trudnoći.
    Da li da čestitam?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

ma kužim ja taj utjecaj prolaktina, al krivo se izražavam jer uvijek pišem u nekoj strci..al kužimo se curke
    ne znam kada ću to moći potvrditi testom jer eto po mojoj procjeni mogu biti trudna max 2 tj., a ni toliko jer sam u utrorak prije 2 tj. bila kod ginića i rekao mi je da mi je maternica samo 2mm i da čekam mengu još 4 tj. (zadnja je došla 22.6), a onda u kliniku za fertilitet, i vađenje svega da se vidi što je
    sumnjičava sam prema svom trenutnom stanju, i nekako si mislim da bi malo previše dobro zvučalo i nerealno da sam trudna..ali nikad se ne zna, želim to jako, kao i sve ovdje, pa možda ta želja nešto napravi )

mislite da bi test mogao što pokazati u ovoj fazi?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da li ti je inače nalaz prolaktina normalan? Da li ti se ikad događalo da vidiš tu vodenkastu tekućinu iz dojki? No, po ovom postu mi se čini da nisi još vadila nikakve hormone.
    Ja ti želim da je trudnoća, a za test ne znam reći. Obično je pozitivan 2-3 tjedna nakon začeća (to je 4-5 tjedana trudnoće).

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Moj prolaktin je godinama povišen i godinama imam taj vodenkasti bjelkasti iscjedak iz dojki....Tako da to može bit znak trudnoće, ali i ne mora.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

nisam dosad vadila prolaktin, a nisam to ni primječivala prije
    malo mi je čudno da su mi sada dojke bolne i da se to pojavilo. osječam se kao da mi netk sjedi na glavi i očima, premda je ovih dana svima tako. ne povraćam, ali mi se povremeno zavrti pri naglom pokretu. a grčve imam u cijelom trbuhu, ne samo oko jajnika kao da boli menga. može biti svašta, a možda umišljam

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Least, ovo bi sad bilo stvarno lijepo iznenađenje. Nadam se da ćeš nam uskoro javiti dobre vijesti ~~~~~~~~

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Najbolje ti je napravit test. Pa ćeš vidjet.
    Meni uvijek pred mengu...tjedan dana ako ne i više počne taj iscjedak bit jači, a i bolnija mi budu prsa. Svaki put molim Boga da do menge ni ne dodje.....ali ne

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

da zaista bi bilo ne lijepo nego najlješpe iznenađenje. ali strah me uopće pomislit i ponadati se, znate i same

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

nisam dosad vadila prolaktin, a nisam to ni primječivala prije
    malo mi je čudno da su mi sada dojke bolne i da se to pojavilo. osječam se kao da mi netk sjedi na glavi i očima, premda je ovih dana svima tako. ne povraćam, ali mi se povremeno zavrti pri naglom pokretu. a grčve imam u cijelom trbuhu, ne samo oko jajnika kao da boli menga. može biti svašta, a možda umišljam

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

least ~~~~~~~~~ i javi nam lijepi plusic

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Nema plusica ;(
    Mislim da nije razlog sto je prerano testrano nego zato sto ni nemam osjcaj da bi mi se to dogodilo...ali ipak sam bila znatizeljna

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

least zao mi je.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

i meni je zao. nadam se da ću bar dobiti mengu pa da dođem na ti s tim ciklusom i krenem otpočetka, da mogu mjeriti bazalnu i sve s prvim danom. ovako sam nigjde, a niti mogu taj prolaktin ići izvadit.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Žao mi je draga Least...
    Kontroliraj Prlaktin...on zna bit veliki uzrok neplodnosti.....
    Ja sam na terapiji dugo i drzim ga u granicama normale, iako je iscjedak i dalje tu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •