Citiraj Least123 prvotno napisa Vidi poruku
ma kužim ja taj utjecaj prolaktina, al krivo se izražavam jer uvijek pišem u nekoj strci..al kužimo se curke
ne znam kada ću to moći potvrditi testom jer eto po mojoj procjeni mogu biti trudna max 2 tj., a ni toliko jer sam u utrorak prije 2 tj. bila kod ginića i rekao mi je da mi je maternica samo 2mm i da čekam mengu još 4 tj. (zadnja je došla 22.6), a onda u kliniku za fertilitet, i vađenje svega da se vidi što je
sumnjičava sam prema svom trenutnom stanju, i nekako si mislim da bi malo previše dobro zvučalo i nerealno da sam trudna..ali nikad se ne zna, želim to jako, kao i sve ovdje, pa možda ta želja nešto napravi )

mislite da bi test mogao što pokazati u ovoj fazi?
Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
ako je referentni interval 4 - 23 ug/L dali je 25,9 vrijedno spomena ili je u redu,kao što je moj dr rekao.na moje traženje(inspirirana rodinim forumom jer sam imala mliječni iscjedak iz lijeve cicke par mjeseci),poslao me vadit..rekao je da zna skočit i od stresa i da to nije ništa.nakon toga mi je počela ići krv iz bradavice i otišla sam privatno na ultrazvuk,al fb sve je ok.rekla mi dr da imam malo prošireni kanalić i lijepe dojkeal se pitam,kad je martinaP spomenula da je njoj bio u granicama normale a opet stvarao probleme..
Prolaktin od 25.9 nije povoljan za t nikako. Osim ak je od stresa al ne vjerujem. Spontani ti je mozda bio zbog prolaktina ja moram do 12tt pit bromergon da ne dode do spontanog zbog prolaktina tak mi je doktor rekao