-
Mejkap8 ne mogu ti puno pomoći, ali mogu ti reći svoje iskustvo. Teško je reći kad bi mogla očekivati M, ali definitivno ti se mora spustiti prolaktin blizu gornje granice.
Meni je bio dijagnosticiran makroadenom na hipofizi. S obzirom da je tumor bio velik završila sam hitno na operaciju. Operacija je bila krajem sedmog mjeseca davne 2007. godine, a menstruaciju sam dobila u prvom mjesecu 2008. godine. Znači nakon 6 mjeseci (napominjem samo da ja do tog trenutka nisam ni imala M ranije pa je možda i to utjecalo na to da mi je trebalo 6 mjeseci nakon operacije). U tom periodu sam pila neke tablete ne mogu se sad sjetiti kako se zovu. Mislim da im je funkcija bila da pomognu hipofizi u radu s obzirom da su mi rezali hipofizu da bi izvadili sve.
Što se tiče nekakvih simptoma ja jesam bila deblja prije operacije, ali iskreno ne znam je li to povezano, glavobolje su bile izražene, izostanak mjesečnice i iscjedak iz dojke.
Kasnije tijekom godina sam na terapiji Bromergonom ukoliko mi je povišen prolaktin.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma