-
I ja sam iz Banjaluke
). Ono sto sam htjela reci jeste da su mene upravo ljekari iz Banjaluke ubili pojam a vjeruj mi da sam trazila misljenje vise nego li jednog endokrinologa. Prvu opciju koju nude uvijek jeste Bromergon ili Bromokriptin ( koji jesam uzimala godinu dana i bilo mi je lose od njih). Za Cabaser su mi rekli tek naknadno ( Cabaser, Cabergolin ili Dostinex). Sledecih cetiri godine vrtila sam se u krug u konstantnom vadjenju krvi svakih nekoliko mjeseci, koliko sam samo puta cula da cu iznimno tesko ostati trudna i sl. Ubili su me u pojam recenicom ( citiram doslovno): " Sa tim ces morati da kuburis cijeli zivot!". Ma, fuj!! Nikad nisam ocajavala i sl. ali pomisao da konstantno necim moram da opterecujem jetru nije bas prijatna. Tek skoro sam otisla na VMA u Beograd gdje su mi rekli da adenom jeste posbe istopiv uz duze lijecenje. Ali niko mi nikad nista nije rekao za postojanje dva adenoma, sta kad mi se slika sijece pred ocima i sl? Nisam ocajna, bijesna sam na endokrinologe iz Banjaluke!! I tek skoro su mi na nuklearnoj medicini u Banjaluci rekli da njihovi rezultati nisu " bas toliko tacni kao oni na VMA". Ko ovde s kim zbija salu? Sta je za njih pojam humanosti? U prethodnom postu sam napisala da me najvise brine svakodnevna glavobolja i ako neko ima slicna ili ista iskustva neka mi MOLIM kaze nesto o tom. Sad su me uputili na dalje pretrage na neurologiju. Luda kuca mi je u glavi..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma