Pozdrav iz Zadra po prvi put i od mene.

Ja imam prl povišen od 2002 godine, barem te sam ga godine prvi put otkrila da mi je povišen i to slućajno. U to vrijeme sam imala normalni ciklus svakih 28 dana, i kad je prl otkriven doktor mi je dao bromergon da pijem (bio je preko 1000). Kod mene je tada krenulo naopako, ciklus je počeo divljati nekad 25 dan, pa 32, svakako, i nisam više osjećala ovulacijsku bol desnog jajnika koju ja inače osjećam. Prestala sam ga piti, i punih 4 godine nisam se kontrolirala, potom ponovno nalaz je bio preko 1000, i dobila sam dijanu 35, no ni nju nisam htjela (redovito sam imala drhtanje ruku između 19 i 23 dana kao njegovu posljedicu) no nisam ni nju htjela piti jer sam taman ušla u brak i željela bebu. Slijedeću kontrolu sam napravila u srpnju 2007. po vašim savjetima kako se pripremiti za vađenje krvi (natešto i šetati 2 sata, a potom prije vađenja se smiriti), i mogu vam reći da mi je super bio nalaz, samo blago povišen. Sad sam prirodnim začećem trudna već 14 tjedana i mogu vam reči presretna.
Iz mog iskustva vidim da je nekad taj hormon stresa potrebno riješiti promjenom sredine gdje živiš i baciti brigu na volju. (da vam rečem kakav je stres još raditi u mjenjačnici kad čitate što se sve događa), ali na to nemislim.
Svima vama želim dobar uspjeh u borbi sa prl da ga uspješno stavite u granice normale [/quote]