Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: M u Č n i n a

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

U Kauflandu, ali kažu mi da ih ima i u Merkatoru To je jedino što me spašava od dehidracije, obzirom da mi ni voda ne paše
    Ja sam tamanila kompot od breskvi u prošloj trudnoći - silno su mi pasale! Ima ih za kupiti posvuda, samo pazi da ne zamijeniš za marelice - gnjecave su i nisu tako ukusne...
    Sada bih radije svježe, tvrde, sočne nektarine... Ah, u krivo vrijeme sam se tempirala...
    a mm me zeza kako se već pobrinuo za odojka i francusku! Nadam se samo da će mi pasati...kada već toliko biram i probirem po jelovniku...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni su pocele mucnine ima 7dn, nista pre strasno (kao nekima odi), nemam apetita i sve mi se gadi, sve jedem duplo duze i manje nego prije ali nije da povracam..izuzev prekjucer kad mi je bilo abnormalno muka,nisam na posao otisla jer sam noc prije povracala....kako mi je sutradan opet bilo puno bolje skuzila sam da sam na poslu pojela pokvarenu ribu,uffff...a bila mi je sumnjiva odmah.... nisam ni znala da djumbir pomaze a pila sam taj das gezunde caj iz DM-a limun i djumbir! sutra odma kupujem novu kutiju!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •