koksy, moguce je... u sve tri moje trudnoce imala mucnine i ostale simptome prije izostale menst.
a na temu htjela sam da kazem da sam ja danas bila PRESRETNA sa citava dva sata dobre mucnine, nakon ovih 7 dana ludila, smanjenih simptoma itd. Tako da je sve to kako uzmesMeni pomaze ako jedem fino i uredno. Recimo ujutro najvise volim bananu a do rucka vec smislim sta mi se jede (i obicno je to tacno ta jedna stvar i nista drugo ne dolazi u obzir) i onda navece jedem voce. A ako se desi da navece kasno jedem i pretjeram i to sto sam jela je "no no" onda ujutro je povracanje "na prazno" i horor citav dan... ne uspjevam smiriti zeludac. I kao sto je neko spomenuo pranje zuba ujutro mi je najveci problem pa ih operem nekako "napola"
![]()

Meni pomaze ako jedem fino i uredno. Recimo ujutro najvise volim bananu a do rucka vec smislim sta mi se jede (i obicno je to tacno ta jedna stvar i nista drugo ne dolazi u obzir) i onda navece jedem voce. A ako se desi da navece kasno jedem i pretjeram i to sto sam jela je "no no" onda ujutro je povracanje "na prazno" i horor citav dan... ne uspjevam smiriti zeludac. I kao sto je neko spomenuo pranje zuba ujutro mi je najveci problem pa ih operem nekako "napola"
Odgovori s citatom