-
Uh, mamashe....točno te razumijem kako ti je...

Mene su moje "prale" do tri i pol mjeseca trudnoće, počevši s nekih 7 tjedana...I, kao što neke cure tvrde, ništa mi posebno nije pomagalo sve dok u dućanu zdrave pehrane nisam kupila đumbir u prahu (prodaju ga u vrećici kao začin za kolače, jela...) Inače ga žene koriste od davnina kao ublaživač mučnina, u napitcima i jelima...Čak su stare žene pekle i kolače sa njim kako bi ublažile tu tegobu rane trudnoće...Kako ja nisam našla čaj (a ima ga, kasnije sam vidjela, u dm-u od das gesundea u kombinaciji s limunom)...koristila sam ga tako što sam taj prah stavljala na vrh žličice u sok 1-2 puta dnevno...I doista, bilo mi je lakše. Jedini je problem što malo intenzivnije miriše, pa se nekima ne sviđa taj miris...(tko ne voli cimet, najvjerovatnije mu ni ovo neće "šmekati")
Meni je osobno bio ugodno pitak u sokiću i ublažio mi je tu groznu mučninu zbog koje svojevremeno nisam mogla jesti niti goli kruh.
Drži se...jedno jutro ćeš se probuditi i mučnine će biti kao rukom odnešene...ne traje zauvijek
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma