Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Za snimanje priloga...jedna jako važna emisija!!!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Za snimanje priloga...jedna jako važna emisija!!!

Ovo je jako, jako važna stvar!

HTV-ova emisija u prime timeu!

Ovdje će se progovarati o MPO-u, Zakonu, liječnicima, lijekovima, zastojima... trebalo bi se govoriti o svemu što nas se tiče, što nas tlači, čime nas se diskriminira...
    Trebalo bi trajati oko sat i po. To je velika minutaža.

Gosti u studiju će biti razni.

Ali vas trebamo ponajprije za snimanje priloga koji bi se puštali u sklopu/tijekom emisije.

Što više različitih životnih MPO priča! Bez vaših priča, suhoparan razgovor u studiju neće pokazati svu kompleksnost MPO-a, emocija i značenja - neće pokazati tko je, kako razmišlja, što osjeća prosječan MPO pacijent u Hrvatskoj.

Ovo je velika prilika. Usudila bih se reći i najveća nakon medijskog završetka priče o donošenju zakona i pada medijske pozornosti.

Molim vas da se javite. ne morate biti iz Zagreba, čak dapače...novinari žele priče iz cijele Hrvatske - dolaze na vaš kućni prag .

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Podizem!
    Nadam se da se ohrabre ljudi diljem Hrvatske i smognu snage i hrabrosti progovoriti prek kamerama nekoliko minuta.To bi moglo promijeniti zivote mnogih od nas i onih nakon nas.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Podizem!
    Nadam se da se ohrabre ljudi diljem Hrvatske i smognu snage i hrabrosti progovoriti prek kamerama nekoliko minuta.To bi moglo promijeniti zivote mnogih od nas i onih nakon nas.
    X potpis

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drzim fige onima koji se okuraze, nazalost mi nismo od jednih jer nasa okolina, tj. posao koji je tako tesko zadrzati osim ako niste u javnoj ili drzavnoj upravi, nezna da imamo preoblema sa neplodnoscu i da je veliko pitanje dali cemo ikada dobiti toliko zeljenu bebu.

Zamolila bih samo one hrabre da poruce nasem vrlom ministru i ostaloj ekipi dusebriznika da nitko ljude sa problemima neplodnosti ne tjera na potpomognutu oplodnju te da je to nas vlastiti izbor, a oni koji imaju problema sa vjerom, moralnoscu, itd. da to zadrze za sebe i nitko ih ne tjera da idu na MPO odjele. To vam je kao da pacjentu koji ima npr. tumor mozga kaze doktor jedan dio cemo vam operirati ali drugi necemo jer znate to nije moralno i katolicka crkva se s time ne slaze. Oprostiite na ludosti ali nakon jos jednog propalog stimuliranog ICSI-ja polako gubim smisao sa zdravim razumom. I trebalo mi je negdje da se ispusem.

Obavjestite nas kad ce ici emisija da znamo gledati.

Zivjele!

Gost

Početno

Ajmo ovaj put svi za jednoga , a ne kao svaki put jedan za sve .
    Dajte cure !!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Naravno da svi razumijemo one koji iz nekih razloga jednostavno ne mogu izaci u javnost.Nadam se samo da ce biti onih koji ce se javiti i ispricati svoju toplu ljudsku osobnu pricu u prilogu, ne nuzno porucivati bilo sto bilo kome uostalom slika cesto kaze vise od 1000 rijeci.U studiju ce vec biti dovoljno onih koji ce komentirati izmedju ostalog i zakon i ovo o cemu Marina27 govori.

Vase je samo da se javite bilo kojoj od moderatorica ovdje i ostavite ime prezime, mjesto stanovanja i broj telefona za kontakt, ne trebate nigdje putovati, dolaziti u studio itd.Ekipa bi dosla do vas gdje god kazete.
    Vremena opet nema previse, priloge bi trebalo snimiti vec slijedeci tjedan pa bi bilo dobro bar do ponedjeljka javiti urednicima podatke!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jos samo da se nadovezem, mozete ostaviti podatke moderatoricama na pp bez obaveze da i ovdje napisete da ste se javili ako ne zelite.

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Potpisujem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Samo da nadodam, ako ne bude prica stvarnih pacijenata i njihovih problema sa zakonom - onda pobjeđuju oni koji su zakon donijeli, koji će također bit tamo. Uopće se ne šalim niti preuveličavam. Ako se pokažu samo oni koji su djecu već dobili otprije ili zatrudnili po novom zakonu, ovaj zakon će ostati unedogled.

Nitko tko je van ove priče ne može razumjeti zašto se neplodni parovi toliko skrivaju od kamera.

(ps. oni iz državne uprave često imaju više razloga za ne govorit protiv Milinovića od onih koji su zaposleni privatno. tako na kraju nitko neće ništa reći. ja bi se najradije upucala u glavu kad vidim kako će i ova prilika propasti i na kraju ispasti pobjeda onih drugih.)
    Posljednje uređivanje od pino : 30.10.2010. at 16:17

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A za koga da se upucas Pino....za one kojima nije stalo pokazati u kojim smo problemima i koji misle da ce jedna, dvije osobe promijeniti zakon i status neplodnih u Hrvatskoj? Ne isplati se draga...
    Nismo ni zasluzili bolje...

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma pliz pobrišite. to iz mene progovorila gorčina

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj pino prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da nadodam, ako ne bude prica stvarnih pacijenata i njihovih problema sa zakonom - onda pobjeđuju oni koji su zakon donijeli, koji će također bit tamo. Uopće se ne šalim niti preuveličavam. Ako se pokažu samo oni koji su djecu već dobili otprije ili zatrudnili po novom zakonu, ovaj zakon će ostati unedogled.

Nitko tko je van ove priče ne može razumjeti zašto se neplodni parovi toliko skrivaju od kamera.

(ps. oni iz državne uprave često imaju više razloga za ne govorit protiv Milinovića od onih koji su zaposleni privatno. tako na kraju nitko neće ništa reći. ja bi se najradije upucala u glavu kad vidim kako će i ova prilika propasti i na kraju ispasti pobjeda onih drugih.)
    potpisujem ,shvatam ove iz drzavnih institucija ali zato sam ja prva rekla da medijska kuća uputi zahtjev za sudjelovanje ako je iz BIH a ako je iz RH ...sta mi mogu...
    meni nije jasno zasto cure iz BIH neprogovore jer i njih pogađa ovaj zakon ako idu u RH na mPO a ako ne većine treba viza

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ajmo ljudi imamo jos samo par dana ovakvu priliku, nikada nam se vise nece pruziti to vam mora biti jasno!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajmo ljudi imamo jos samo par dana ovakvu priliku, nikada nam se vise nece pruziti to vam mora biti jasno!
    X

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure hvala na razumijevanju!
    Svaka cast, ovome se nisam nadala na ovom forumu. Nerazumijem kako nemozete shvatiti da u drzavi u kojoj broj nezaposlenosti raste iz dana u dan ljudi zaposleni u privatnom sektopru u velikoj vecini nailaze na sefove koji sa neodobravanjem gledaju na nas problem neplodnosti, a kamoli u buducnosti trudnoce. Da to moj sef dozna sigurno bi bila na sljedecoj listi za otkaz.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Martina svakako da treba imati razumjevanje
    ja radim u drzavnoj firmi u BiH i jedna medijska kuća je poslala zahtjev za moje učešće ali zaista kvalitetno i odobrili su jer moraju
    imaju obvezu suradnje s medijima.
    napisali su nesto u điru da im je iznimno vazno moje učesće i ravnatelj je odobrio i sad moji
    sefovi mogu pjeniti do mile volje.
    ISKRENO!!!
    I neke medijske kuće bi da učestvujemo ali da sve odradimo mi.
    Ja osobno nemam problem nastupa pred kamerama(po struci sam novinar ali neradim taj posao) moj muz također nema nista protiv ali nam treba odobrenje firme koja se dobija u 99% slučajeva ali nekim medijskim kućama je problem i taj zahtjev poslati pa sta bi mi trebali.
    Za istup pred BH medijskom kuću ću troškove koji mi pripadaju donirati jer mi netrebaju tako da ni to nije problem....po meni i mediji imaju bar 30% krivnje sto neistupamo mada za vezano za MPO ja sma uvijek tu
    Posljednje uređivanje od laky : 01.11.2010. at 20:33 Razlog: šmizla lupa po tastaturi kad i ja

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Marina27, ti mislis da to tako treba biti ili mislis da bi to mozda trebalo promijeniti i ako mislis da bi trebalo, tko bi to tocno trebao mijenjati? Ljudi koji ovdje zive i to trpe ili da pozovemo australske domoroce da to odrade umjesto Hrvata? Za sto tocno trazis razumjevanje? Daj me prosvjetli!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja radim kod privatnika (samo desetak zaposlenih) i nisam nikad pomislila da bih zbog odlaska na postupke ili javnog istupanja mogla ostati bez posla. Od prvog sam dana iskreno rekla direktoru o čemu se radi i dobila njegovu maksimalnu podršku, od slobodnih dana, ponude za produženi godišnji kako bih se opustila , pa sve do mogućnosti kreditiranja mariborskog postupka ako ne dobijem kredit na vrijeme. Svjesna sam da ima i sasvim drugačijih primjera i ne treba nikoga osuđivati zbog toga jer mu je posao na prvom mjestu, to je normalno.

Mene osobno više ljute oni koji se ne javljaju zbog srama, nezainteresiranosti ili nekog inata prema bilo kome. Ovo bi trebala biti zajednička borba MPO pacijenata protiv ovog restriktivnog Zakona, zar ne?
    Znam da nije lako odlučiti se na javno istupanje ali to je jedini način da javnost upoznamo s našim problemima. I meni je bilo jako teško stati pred kamere (zbog treme) ali znam koji su mi prioriteti u životu i nema te sile koja će me spriječiti u nastojanju da dam svoj doprinos u borbi protiv ovog sramotnog Zakona.

Snimanje priloga je mačji kašalj u odnosu na ono što će odraditi osobe koje budu gostovale u emisiji. Zato vas molim da se javite...ovo je zaista VAŽNO!!!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kakav sram mene ljute mediji koji čekaju zadnji tren.ja imam dvojno drzavljanstvo i mozda nisam kompetentna ali zar čekati zadnji dan da se oglasi medijska kuća!!??
    Ova u BiH je 16 dana prije poslala zahtjev i moji sefovi imaju kad organizirati sve a još btw pada za vrijeme muslimanskog Blagdana ali izorganiziramo se mi nekako nesumnjam u to

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne, ja ne mislim da to tako treba biti kao ni hrpa stvari u ovoj drzavi. Ali ja zivim od danas do sutra tj od place do place i nemam nikoga tko ce mi biti slamka spasa ako ostanem bez posla, pa onda samo trazim razumijevanje za to sto bih, ali nazalost nemogu istupiti u javnost sa svojim problemom bez po mene znacajnih posljedica. Tvoje potpuno pravo da me ne razumijes ali cinicni komentari su ipak previse.
    Vjerujem da ce se naci par koji nema nikakvih zapreka govoriti o svome problemu. Drzim fige!

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Gabi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja radim kod privatnika (samo desetak zaposlenih) i nisam nikad pomislila da bih zbog odlaska na postupke ili javnog istupanja mogla ostati bez posla. Od prvog sam dana iskreno rekla direktoru o čemu se radi i dobila njegovu maksimalnu podršku, od slobodnih dana, ponude za produženi godišnji kako bih se opustila , pa sve do mogućnosti kreditiranja mariborskog postupka ako ne dobijem kredit na vrijeme. Svjesna sam da ima i sasvim drugačijih primjera i ne treba nikoga osuđivati zbog toga jer mu je posao na prvom mjestu, to je normalno.

Mene osobno više ljute oni koji se ne javljaju zbog srama, nezainteresiranosti ili nekog inata prema bilo kome. Ovo bi trebala biti zajednička borba MPO pacijenata protiv ovog restriktivnog Zakona, zar ne?
    Znam da nije lako odlučiti se na javno istupanje ali to je jedini način da javnost upoznamo s našim problemima. I meni je bilo jako teško stati pred kamere (zbog treme) ali znam koji su mi prioriteti u životu i nema te sile koja će me spriječiti u nastojanju da dam svoj doprinos u borbi protiv ovog sramotnog Zakona.

Snimanje priloga je mačji kašalj u odnosu na ono što će odraditi osobe koje budu gostovale u emisiji. Zato vas molim da se javite...ovo je zaista VAŽNO!!!
    Blago tebi! Da su barem svi poslodavci takvi, ali nazalost surova realnost je potpuno drukcija.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Marina27 prvotno napisa Vidi poruku
    Blago tebi! Da su barem svi poslodavci takvi, ali nazalost surova realnost je potpuno drukcija.
    Ja to sve razumijem. Isto živim od plaće do plaće, u kreditima i minusima. Ni ja ne bih izlazila javno da mi posao ovisi o tome. Ali ima cura/parova koji mogu a ne žele progovoriti . Skakuću i vibraju po forumu a ne žele pomoći u borbi s ovim šugavim zakonom. Zbog toga više puta puknem i već sam sto puta rekla da ću i ja dići ruke od svega jer ionako imam malu šansu da ću ikada biti trudnica. Za koga se onda boriti? Za neke koje lijepo mirno sjede u toplini svoga doma i čekaju da se netko drugi izbori za njih?
    A ova emisija je stvarno jedna od najboljih prilika da se kaže sve o MPO-u. Gosti u emisiji će biti odlični (barem oni za koje sad znamo da dolaze ).
    Tražimo samo (hm) nekoliko parova koji su spremni ispričati svoju priču. Stvarno ništa strašno. Ne ide uživo i uvijek možete zatražiti da ponovite ako nešto sfušate.
    Ako sam ja uspjela stati stati pred kameru onda to može svatko, vjerujte mi. Užasni sam trtaroš.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Marina27 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da ce se naci par koji nema nikakvih zapreka govoriti o svome problemu. Drzim fige!
    Vidis, ja ne vjerujem da ce se naci. Ovi iz emisije bi zeljeli snimiti niz priloga o tome kako zakon zakida parove (kao i one koje NE zakida i koji su uspjeli, jer na kraju krajeva moraju biti i objektivni), a naci ce - mozda - jedan par s ovog foruma. Ona druga strana ce naci mozda 10-tak parova koji su zatrudnili jer ce naredit doktorima da vrbuju parove koji su uspjeli, a kad te doktor nesto pita, onda takvi strahovi od poslodavaca umiru - vec si trudna i neces to moc dugo poslodavcu sakrit.

Ja sam se osobno nudila vise puta i za kamere, ali me nisu htjeli. Pokusavam napravit sto mogu, prevodit clanke, pisati tekstove, pisati pisma svakome koga se sjetim. Ono sto ne mogu je progovoriti kako mene osobno zakon zakida. (Na mene se zakon ne odnosi, imam troje djece, zivim vani i moj zadnji IVF je bio prije 5 godina.) I zbilja, pitam se, zasto to radim, kad onih koje zakon zakida - NEMA. Hrvatska ih ne vidi.

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Što više vremena prolazi to je manje nade i vjere da će se ljudi dignuti, buniti, boriti....jer ta borba traje i trajati će još dugo.

Pogotovo jer smo mi si tako jako "motivirani" da se borimo za ono što nam oni uskraćuju, iako na to nemaju pravo mi im to dopuštamo.

Naša priča nikako se ne dotiče novog zakona tako da ništa od nas, ali opet i opet ista lica u medijima, i zaključak je - samo je 10 parova u hrvatskoj kojima ovaj zakon ne štima i ne odgovara, a svi ostali neplodni parovi šute jer im je zakon super, i dalje imaju jednake šanse. Ako njima nije žao i diskriminirajuće da im bacaju jajne stanice, da odu na postupak a ne dođu do transfera, da im mjeseci i godine prolaze da se nisu niti pomakli s mjesta, e pa onda nije žao ni meni.

Tek kada o neplodnosti budemo mogli razgovarati kao o vremenskoj prognozi, bez srama, ustručavanja, bez biranja riječi moći ćemo se boriti za naša prava koja nam uzimaju.
    Posljednje uređivanje od slavonka2 : 02.11.2010. at 14:12

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A upravo to se i dogodilo....odbili su neke ljude jer su cesto u medijima i vec previse vidjeni. Zato si dajem puno pravo da budem cinicna, jer biti totalno inertan prema vlastitoj sudbini je za moj ukus ipak previse.

Gost

Početno

Ljudi što ćemo ???

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kbegicsi prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi što ćemo ???
    Idemo probati ovako ili ~~~~~~~~~~~ možda Zakon postane bolji sam od sebe. A kad stavim ružičaste naočale bit će mi i ovaj dobar.

Oprostite, ali ova neangažiranost parova kojih se Zakon direktno tiče me sve više ljuti (da ne kažem grublju riječ).

I sve je super, i sve je za pet ...

kbegicsi, vidjet ćemo sutra kad se netko čuje s novinarkom ... nadam se najboljem, u suprotnom plan B pa nek si misle

Gost

Početno

Razumijem te u potpunosti , i sama se tako osjećam !!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nemam iskustvo u MPO ali ima moj brat i nevjesta koji to kriju kao zmija noge....i oni sad "reže" na zakon ali nista nepoduzimaju...izgleda svuda na prostorima bivse drzave ljudi čekaju da se netko izbori za njih riješi njihove problem.
    Ja sam rodom iz BiH i vidim da i tamo cure neće u javnost...
    bas se loše osjećam kad vidim gdje zivim
    nemoćno
    Posljednje uređivanje od anica68 : 03.11.2010. at 00:03

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

To i jeste ono na sto ljudi poput milinovica i ostalih racunaju i zbog cega se ponasaju kao serifi na divljem zapadu.Sve dok bude tako nemamo se cemu dobrom nadati pogotovo mi stariji i siromasniji

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja samo znam da bi mi srce puklo da jednoga dana moja djevojčica mene upita " majko, pa zar nije taj zakon izglasan te davne godine kada si ti mene pokušala dobiti, pa zar nisi mogla nešto učiniti, pa zar vam je to sve odgovaralo "....ja se želim boriti za sadašnjost, ali i za budućnost, jer stvarno ne želim da naša djeca, čija god, moraju voditi bitku s ovakvim nonsensima......i žao mi je što stalno moram istima reći jedno veliko HVALA.....

I da ljudi moji, godine idu....prolaze,a mi se samo prepuštamo...i tako na žalost naša nacija djeluje.....( možda nam tako i treba biti, ne znam....možda)

Baš to draga Ružice, mnoge od ovih cura misle da će uspjeti sad pa sad, i da eto imat će svoju bebu ( ja im to od srca želim ), ali šta ako ne bude tako, šta ako im se te godine prikradu i šanse postanu sve manje.....e bojim se da će tada biti kasno, jer ovaj zakon pušta korijenje i neće ga biti lako iščupati.......

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja ću se svejedno zahvaliti svima vama koji ste se javili...pa makar to bili vi koji ste već nekad istupili na tv-u ...pa makar neke od vas i odbili jer ste već bili u medijima
    moram vam se zahvaliti jer ste super, hrabri, borci...

neću vam se ovdje i ovom prilikom ponaosob zahvaljivati i navoditi vaše nickove...ako se sami možda ne želite javiti

ali doista veliko, veliko vam hvala...za ovaj i za svaki put kad ste se javili

...a što će biti od ovoga vidjet ćemo...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Samo da kažem-ja bih se javila, nemam problema o tome govoriti u javnosti. Međutim, nisam se dosad javljala jer smatram da nisam baš neki kandidat da pričam protiv novog zakona. Nikad dosada nisam dobila niti tri embrija za vratiti a kamoli nešto za zamrznuti. Meni je novi zakon još i pomogao jer mogu ići 6 puta besplatno umisto 3. NE KAŽEM DA SAM ZA NOVI ZAKON; BOŽE SAČUVAJ, nego se bojim da jednostavno nemaš šta zanimljivo za reći-kužite???? Bojim se da ne ispadnem slučaj koji će ići u prilog novom zakonu-zato se nisam javljala. Al ako mislite da ću ja bit od ikakve koristi samo zbog muke koju prolazim-javit ću se, nema problema.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala ti kinki, posalji svoje podatke na pp moderatoricama.

Kazem to zato sto nam trenutno treba nekoliko parova koji su uspjeli postati roditelji putem MPO pa ako vas ima dovoljno hrabrih da svoju toplu ljudsku pricu ispricate pred cijelom Hrvatskom javite se ali HITNO!!!Please!
    Posljednje uređivanje od RuzicaSB : 03.11.2010. at 16:42

Gost

Početno

Nije bitno iskustvo bitno je da prolazite to , kinki hvala ti od srca !!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kazem to zato sto nam trenutno treba nekoliko parova koji su uspjeli postati roditelji putem MPO pa ako vas ima dovoljno hrabrih da svoju toplu ljudsku pricu ispricate pred cijelom Hrvatskom javite se ali HITNO!!!Please!
    Doista nam treba još nekoliko sretnih priča...priča koje su završile dolaskom vaših malih anđela...to je nešto naljepše što možete ispričati...za kraj emisije.
    Molim vas javite nam se do sutra, u petak bi bilo snimanje. Razmislite...pristanite...hvala.

Gost

Početno

Ajde bar vi što ste uspjeli !!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj marina27 prvotno napisa Vidi poruku
    drzim fige onima koji se okuraze, nazalost mi nismo od jednih jer nasa okolina, tj. Posao koji je tako tesko zadrzati osim ako niste u javnoj ili drzavnoj upravi, nezna da imamo preoblema sa neplodnoscu i da je veliko pitanje dali cemo ikada dobiti toliko zeljenu bebu.

Zamolila bih samo one hrabre da poruce nasem vrlom ministru i ostaloj ekipi dusebriznika da nitko ljude sa problemima neplodnosti ne tjera na potpomognutu oplodnju te da je to nas vlastiti izbor, a oni koji imaju problema sa vjerom, moralnoscu, itd. Da to zadrze za sebe i nitko ih ne tjera da idu na mpo odjele. To vam je kao da pacjentu koji ima npr. Tumor mozga kaze doktor jedan dio cemo vam operirati ali drugi necemo jer znate to nije moralno i katolicka crkva se s time ne slaze. Oprostiite na ludosti ali nakon jos jednog propalog stimuliranog icsi-ja polako gubim smisao sa zdravim razumom. I trebalo mi je negdje da se ispusem.

Obavjestite nas kad ce ici emisija da znamo gledati.

Zivjele!
    potpisujem

vrijeme je da se poduzme neŠto po tom pitanju!!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajde cure, ako smo se odvažili mi neki koji nismo uspjeli i pričat ćemo tužnu priču, ispričajte vi svoju sretnu!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav svima...

nadam se da će se naći parovi koji nam svima mogu pomoći...nažalost ja sam tek krenula sa svim tim pretragama,sve upućuje na to da ćemo i mi uskoro uči u proces mpo. Za sad mi je sve to strano,sve informacije koje za sada imam,pročitala sam na forumima u zadnjih par mjeseci...neke mi se stvari nimalo ne sviđaju...zagorčali su nam život!

IDEMO LJUDI!!!!!!!!!!!

VRIJEME JE ZA PROMJENE!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hop...
    barem još jednu sretnu priču pls

Gost

Početno

Ja se samo želim zahvaliti u svoje ime svim ženama i muškarcima koji su snimali priloge jer prilozi su prekrasni , puni emocija .....ma jednostavno prekrasni .Jedna velika svježina je vidjeti nova lica na ekranu .Za sve cure i dečke jedno veliko hvala i veliko bravo jer nemam riječi za priloge koliko su dobri
    Posljednje uređivanje od kbegicsi : 10.11.2010. at 11:04

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kada ide ta emisija ... odnosno koja???? Rado bih pogledala!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •