Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Za snimanje priloga...jedna jako važna emisija!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne, ja ne mislim da to tako treba biti kao ni hrpa stvari u ovoj drzavi. Ali ja zivim od danas do sutra tj od place do place i nemam nikoga tko ce mi biti slamka spasa ako ostanem bez posla, pa onda samo trazim razumijevanje za to sto bih, ali nazalost nemogu istupiti u javnost sa svojim problemom bez po mene znacajnih posljedica. Tvoje potpuno pravo da me ne razumijes ali cinicni komentari su ipak previse.
    Vjerujem da ce se naci par koji nema nikakvih zapreka govoriti o svome problemu. Drzim fige!

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Marina27 prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da ce se naci par koji nema nikakvih zapreka govoriti o svome problemu. Drzim fige!
    Vidis, ja ne vjerujem da ce se naci. Ovi iz emisije bi zeljeli snimiti niz priloga o tome kako zakon zakida parove (kao i one koje NE zakida i koji su uspjeli, jer na kraju krajeva moraju biti i objektivni), a naci ce - mozda - jedan par s ovog foruma. Ona druga strana ce naci mozda 10-tak parova koji su zatrudnili jer ce naredit doktorima da vrbuju parove koji su uspjeli, a kad te doktor nesto pita, onda takvi strahovi od poslodavaca umiru - vec si trudna i neces to moc dugo poslodavcu sakrit.

Ja sam se osobno nudila vise puta i za kamere, ali me nisu htjeli. Pokusavam napravit sto mogu, prevodit clanke, pisati tekstove, pisati pisma svakome koga se sjetim. Ono sto ne mogu je progovoriti kako mene osobno zakon zakida. (Na mene se zakon ne odnosi, imam troje djece, zivim vani i moj zadnji IVF je bio prije 5 godina.) I zbilja, pitam se, zasto to radim, kad onih koje zakon zakida - NEMA. Hrvatska ih ne vidi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •