Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: sramotna izjava dorice nikolić!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sramotna izjava dorice nikolić!

upravo gledam emisiju zrinke ogreste, i zgrozila sam se izjavama dorice nikolić, državne tajnice ministarstva rada i socijalne skrbi (ilikakosevećzove)...

razgovarali su o gospođi brajković - "hemafroditu koji se udaje", i ona se stavila u "obranu" djeteta budućeg supruga iz prvog braka.

gospođa nikolić je rekla dvije stvari:

1. živi s ocem, dakle NE ŽIVI U OBITELJI
    2. dijete je OŠTEĆENO, jer ne živi s obitelji već S OCEM

svojevremeno sam doživjela od jednog zagrebačkog gradonačelnika istu stvar - i bila sam šokirana.

JEDNORODITELJSKE OBITELJI NISU OBITELJI!!!!!!!!!!

ja se sjećam kad je moja kćer prvi puta čula takvu izjavu na tv-u. bila je strašno tužna, i pitala je ZAŠTO mi nismo obitelj?????

baš se pitam TKO to radi od naše djece - OŠTEĆENU djecu???? mi koji brinemo o njima i volimo ih najviše na svijetu, ili ovi koji nam tako bahato lijepe etikete... grrrrrrrr!!!!!!!!!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jooj sorci!
    ....................
    ....................
    ....................
    napisala sam poduži post pa se cenzurirala.
    znam kako je protiv pravila foruma reći kako mislim da je zapravo dotična gospođa oštećena pa ću samo reći da tko prati njen rad zna kako u zadnje vrijeme nije rekla ništa pametno, baš niti na jednu temu u kojoj je sudjelovala.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma naći ću ja načina da nekako reagiram . trenutno mi para šišti na uši (grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

djizs, a učinilo mi se da sam čula taj biser gospoje političarke - taman sam kupala Randa pa nisam pratila naročito pažljivo
    sramota
    ima li načina da se traži javna isprika dotične?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sramota

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno

Citiraj alta prvotno napisa
    ima li načina da se traži javna isprika dotične?
    u ime sve djece koja imaju samo jednog roditelja to treba zatražiti...

tanjic

Početno

I ja sam se zgrozila. Svijet je pun predrasuda. Za djecu je bolje da žive s jednim roditeljem i da drugog roditelja dosta viđaju, nego da žive u svađama i netrepeljivosti.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

srecom nisam gledala....samo mi je jos to trebalo pred spavanje.

strasno. prestrasno i protuzakonito. nevjerojatno da si to jedan politicar moze dozvoliti!!!!!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Katastofa, katastrofa i sramota do neba, a izjava zaista puno govori o dotičnoj gospođi

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zbilja glupost!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

udruga roda može tražiti snimku emisije (upravo sam sve dogovorila i poslala pp egemami ), i temeljem toga reagirati.

naime NEOVISNO O KONTEKSTU (osoba koja je promijenila spol) mislim da bi trebalo reagirati. usput - ne razumijem zašto diskriminirati ljude s kojima se priroda okrutno poigrala???

u dječjem domu sam upoznala dvoje takve djece. kako bi na njih reagirala??? nitko ih nije htio posvojiti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja sam djelomično gledala Piramidu i čula tu izjavu i dobila još jednu potvrdu u kakvoj primitivnoj sredini živimo.

I nedavno je bila priča mam hemafrodita (jesam dobro napisala) i kroz šta sve prolazi ona i njezino dijete. Strašno.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hermafroditi (dijete Herma i Afrodite, po grčkoj mitologiji) su ljudi rođeni s obilježjima oba spola, dakle nisu nastali takvima svojom voljom ili "nakaznim i nemoralnim" primislima ili ponašanjem, kako se često misli. Meni je uopće gnjusno na taj način razvlačiti temu po novinama i TV-u, jer ne možemo ni zamisliti muke tih ljudi.
    Što se tiče gospođe Gljive - rado ću potpisati prosvjed zbog takvih sramotnih izjava .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne znam baš znači li mi nešto njena usiljena isprika. više bi voljela da više nikad nema pravo javno izreći svoje mišljenje.
    ali.......ako pojedinci iz crkvenih krugova dobivaju priliku govoriti kako klinci čijim se roditeljima potpomognulo, nisu klinci kao i svi ostali, ako isti ti imaju priliku javno reći kako djeci iz vanbračnih veza roditelji vrijeđaju dostojanstvo..............
    ah, zašto onda i gđa. Nikolić nebi nastavila u tom duhu..............

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tweety, gdje se ispričala?
    koji medij?
    na koji način?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nisam skuzila tweety da se DN ispricala nego znaci li ista usiljena eventualna isprika.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: sramotna izjava dorice nikolić!

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ja se sjećam kad je moja kćer prvi puta čula takvu izjavu na tv-u. bila je strašno tužna, i pitala je ZAŠTO mi nismo obitelj?????

baš se pitam TKO to radi od naše djece - OŠTEĆENU djecu???? mi koji brinemo o njima i volimo ih najviše na svijetu, ili ovi koji nam tako bahato lijepe etikete... grrrrrrrr!!!!!!!!!
    sorci, to mi je strašno...ma tko su ti ljudi da sude o drugima?!
    prvo nek pometu pred svojim pragom!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i te kako bi se gospoja trebala ispričati... ako ni zbog čega, onda zato što je plaćaju porezni obveznici - u koje se ubrajaju i samohrani roditelji i hermafroditi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    tweety, gdje se ispričala?
    koji medij?
    na koji način?
    NIJE

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ja nisam skuzila tweety da se DN ispricala nego znaci li ista usiljena eventualna isprika.
    TAKO JE

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u jutarnjem listu od 09.12.2005. objavljen je članak o serijama u kojima su glavni likovi samohrane majke: murphy brown, sutkinja amy... u maloj notici na dnu stranice pisalo je slijedeće:

U NAS 156.038 SAMOHRANIH MAJKI

Živote sutkinje Amy i medija alison čini se da žive mnoge amerikanke koje se, prema posljednjim podacima, sve češće odlučuju biti single mame ili se na posao vraćaju ubrzo nakon poroda. Konkretna brojka američkoga Statističkog zavoda kaže da single mama ima osam milijuna i 303 tisuće. U Hrvatskoj je samohranih majki 156.038, a očeva 31.965, dok 257.621 dijete kod nas živi samo s jedinim roditeljem. Stoga je takav trend i u filmskom, odnosno TV svijetu, objašnjavaju stručnjaci, sasvim logičan nastavak.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Hermafroditi (dijete Herma i Afrodite, po grčkoj mitologiji) su ljudi rođeni s obilježjima oba spola, dakle nisu nastali takvima svojom voljom ili "nakaznim i nemoralnim" primislima ili ponašanjem, kako se često misli. Meni je uopće gnjusno na taj način razvlačiti temu po novinama i TV-u, jer ne možemo ni zamisliti muke tih ljudi.
    Potpisujem.
    Roditi se kao hermafrodit nije stvar izbora. A svi koji su gostovali u emisiji su pricali o tome kao da to je stvar izbora i poistovjecivali tu osobu sa ljudima koji su bili musko ali se osjecaju kao zensko pa su isli na operaciju...
    I sramotno je da hermafroditizam uopce nije ukljucen u zakone - imaju li oni uopce pravo na zdravstveno osiguranje kod operacija kada si izaberu spol?

Nazivcirali su me se svi skupa - umjesto da poticu da se majka, otac i nova oceva zena dobro slazu radi dobrobiti djeteta, u skladnoj zajednici, i da to dijete bude obogaceno cinjenicom da ima mamu, tatu i jos jednu osobu u svom zivotu, oni se odmah opredjeljuju za majku jer otac nije obitelj i unaprijed pljuju po sposobnosti oceve nove zene da bude primjereni roditelj...
    Cijelo vrijeme sam imala osjecaj kao da uopce ne znaju sto je hermafroditizam...
    A i ovo o ocu kao samohranom roditelju i da bi dijete automatski trebalo ici majci - ako je otac bio dobar roditelj dosad, zasto sad ne valja? Vrlo licemjerno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •