-
Ufff, zakasnila sam za ovu godinu. Mi smo samo izrezali uljne bundeve i poklopali kostice iz njih. Nismo imali cajta za tulum.
Potrazi si Magicnu kuharicu u knjiznici. Evo nasla sam je ovdje: http://www.superknjizara.hr/index.ph...jiga=100002997
Godinama smo je posudjivali, ali mom mladjem sinu se tako dopadala da smo je na kraju nabavili (jos je bio u vrticu u to vrijeme). Nije nam dojadilo. Mi iz nje pecemo carobne stapice, zlato starog carobnjaka, vjesticju kucu smo radili i takvu, ali i u varijanti bozicne kucice.... Ima unutra recepata i za skrinju s kostima, krvava srca, placuce oci i stosta atraktivno. Ima nekih pauka od dizanog tijesta (nije lose...) i jako fina zmija od marcipana koje se redovito prekasno sjetim.
Mozes se i bez knjige snaci i na najjednostavniji nacin - ispeces bilo kaj iz kalupa (npr. kakao snite ili mramorni kolac, bez glazure, bitno da je tamno odozgora), izrezes na kocke, izrezes si kosti od papira i to postavis kao matricu na svaki kolac, pa posipas secerom u prahu. Ostat ce "obris" kostiju, lubanja ili sto vec smislis...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma