Stand od 24 sata je 5 metara od Vecernjakovog.
Stand od 24 sata je 5 metara od Vecernjakovog.
Mi smo na kraju ipak danas obišli Interliber. Plijen - 12 knjiga raznih, a išla sam "samo" po novi pravopis...![]()
mi bili danas
izludila me gužva
kupili uglavnom dječje knjige
možda najbolji "plijen" lektira za 1. i 2. razred OŠ po 19 kuna svaka
i ja sam sebi kupila par krimića za 49 kuna na algoritmovom štandu
2 riječnika, ionako skupa, ali ipak sa sajamskim popustom
čestitke unicefa, majicu na baltazara
svašta nešto, ošla lova
nije tema, nego razmišljanje koje će vjerovatno biti popljuvano
ne znam što će mame s bebama u maramama i kolicima tamo
bebe od 2-3 mj u onoj buci i rasadniku virusa
Ovo sam se i ja pitala. Da sam svojeg u toj dobi nosila u tu gužvu, mislim da bi doživio živčani slom od gužve, manjka zraka i buke. Ali i bebe se razlikuju... mene bi ipak najviše bilo strah virusa i potencijalne zaraze.
Andreja smo prvi put vodili na Interliber s 4 godine, a i to smo se kratko zadržali. Ove godine smo prvi put s njim proveli više od 1 h ondje.
uspjela doći na svega sat-sat i pol.
a kakva je atmosfera i vrućina bila, sumnjam da bih dulje i izdržala.
pazarila na planetopijinom štandu i nešto dječjih knjiga, plakata (egmont, kašmir promet..).
a ovo za mame i bebe, možda nemaju žene izbora- ili će doć s bebom, ili neće doći nikako, pa izaberu ovo prvo.
I mi smo bili danas, po prvi puta sa Leom koja je jako željela ići na "ono sa knjigama".
Došli smo točno u deset pa je ispočetka još bilo i podnošljivo, kasnije je stvarno prevelika gužva tako da smo ostali samo sat vremena. Inače, bilo bi vrlo zgodno ići sa većim djetetom da razgledava štandove da nije te gužve, Leu je to sve jako zanimalo.
Kupnja je bila recesijska, nekoliko knjiga za Leu, za mene samo jedan Lodge za 30 kuna.
Svidio mi se ove godine Golden marketing, imali su slikovnica i knjiga po 30 kuna, a dvije takve su išle za 50; tu smo najviše kupovali.
po tvojoj preporuci tanja_b kupili smo budalaste priče
super su
hvala
Ove godine nisam bila....šorti sam s lovom, a i klince je teško udomiti....možda sljedeće
I ja bila jučer, nažalost nisam uspjela otići radnim danom. Nisam prošla bogznakako jeftino, a uglavnom kupovala slikovnice (Nećko, Miševi i mačke naglavačke - Golden Marketing, ukupno 120 kn :/ ; Madonnine "Jabuke gosp. Peabodyja" (sviđa mi se sadržajno, a ulovila je za samo 20 kn), pa neke Profilove Letjelice i plovilice).
I "Povijest svijeta 6 čaša", za 90 kn, to je za božićni dar.
U drugi paviljon nisam ni išla, ostala sam bez gotovine koju sam namijenila za Interliber. Sad se pitam jesam li previše škrtarila... Ali stvarno mi je trebalo zraka nakon one gužve.
Samo da se javim i kažem da škicam topic i pomalo vam zavidim. Meni je ovo prva godina bez Interlibera.
Istina..nemam kome dati na čuvanje a svaki put sam do sada išla i ovo je prvi puta da sam uletila u takvu stravičnu gužvu..
ja se moram pohvalit: već dugo si želim rječnik sinonima i jučer hvatam rječnik istodobno kad i prodavačica. naime, ona ga nosi na blagajnu za drugu ženu koja ga kupuje i to po cijeni od 150 kn, ali i ja ga želim i ne puštam ga... veli ona meni kao mogu ga kupit po 200 kn a da je taj snižen jer je oštećen, ali mi se smiluje i da mi neoštećeni za 150 kn
a pazarila sam još toga, bit će štiva do sljedećeg ljeta...
ja sam dijete 2,5 godine ostavila dom as mužem (od onih sam sretnica da sam si tako nešto mogla organizirati i da su me financije poslužile, mada sam se kasnije lupala po glavi koliko sam love ostavila, tješim se kako lani nisam puno trošila). uglavnom sam kupila slikovnice za malu (rasporedit ću joj kroz godinu). prvo sam si mislila da i nju vodim ali tad bih prije ja izgubila živce.
uglavnom, upisala sam malu u knjižnicu tako da od sada tamo posuđujemo slikovnice, pa ako vidim što baš jako voli, možda joj tu i kupim. imamo puno starih slikovnica sa lijepim pričama tako da nam je i to sad u điru.
sebi sam kupila samo jednu knjigu (Djevojka sa srebrnom nausnicom za 10 kn), drugo sto me zanimalo mi je bilo preskupo tj. popust nije bio dovoljno velik za moj dzep
klinci su si izabrali po par brojeva Drva znanja i NG Junior, S. neku igricu za komp. i par Alan Fordova
MM si je kupio 2 knjige i 2 CD-a (zaboravih koje), prezadovoljan je
uglavnom, recesija na djelu ako usporedim s prijasnjim godinama...