Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Interliber 2010.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Interliber 2010.

Ove godine Interliber se održava od 10. do 14. 11.

Ide li netko? Pišu li se popisi zanimljivih naslova?

Ja neću ići jer nisam u Zg, ali možda zamolim mamu da skokne po par knjiga.

Sve ideje i sugestije su dobrodošle.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja jedva čekam,samo kaj još ne znam što bi kupila...prvo moram razgledat...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja jedva čekam razgledavanje, a zapravo nemam pojma hoću li išta naći, nemam nikakve popise. (Nemam ih nikad, ali uvijek nađem nešto zanimljivo. Možda ovaj put ne nađem ništa. )

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

volim interliber. ove godine kupujemo slikovnice

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Joj ja bi išla,a ne mogu
    Uvijek sam se prije vraćala sa gomilom knjiga.

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ajmeee, obožavam Interliber!!!

Idem svake godine, ali bojim se da ove neću moći.. Tada ću biti u 33.tjednu pa ne znam koliko mi je pametno guranje po paviljonima...

A obično prvo virnem na internetske stranice izdavačkih kuća da vidim što je novo i sl., ali uvijek se nađu bar 2-3 naslova koje nisam namjeravala kupiti..

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Svake godine iščekujem Interliber kao događaj sezone, bez njega bi mi 11. mjesec bio nikakav.
    Na žalost, ove godine ne mogu računati na bogznakakvu kupovinu, jer u stanu doslovno nemamo više mjesta za još knjiga. Ali svakako namjeravam nabaviti knjigu "Kult amatera" (http://www.fraktura.hr/knjige.aspx?knjiga=462) i možda još koji naslov iz biblioteke Facta (Algoritam), ako izađe nešto od onog što im je u pripremi.
    Inače, Fraktura ima stvarno dobrih i zanimljivih naslova, tamo bi se sigurno isplatilo tražiti.
    Evo, to su moje preporuke ovako na brzinu, iz glave, bez puno razmišljanja.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čini mi se da će ove godine na Interliberu biti manje ljudi nego prethodnih godina. Meni će biti prvi put da ne idem.

Obično sam kupovala dječje knjige, neke s popisa, a neke spontano (uglavnom sa štanda zadarskog Foruma, tamo bih se uvijek nakrcala). Naravno, bilo je tu i dosta publicistike i nešto beletristike.

tanja_b, puno ti hvala na preporuci , ova knjiga zvuči stvarno dobro. Moram vidjeti postoji li u nekoj od ovdašnjih knjižnica u izvorniku (ili možda u njemačkom prijevodu).

Inače, mislila sam da ću ove godine posve sigurno kupiti "Kule u zraku", no ipak sam je kupila prošli vikend u Zg. Nisam izdržala čekanje.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

svakako ću ga posjetiti, prošle godine još sam se bila oporavljala od poroda u to vrijeme, a inače idem svake godine. i volim iznenađenja, pa neću unaprijed tražiti "što je novo".

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

obožavam interliber...i ja ću se ove godine orijentirati na slikovnice

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi se isto veselimo Interliberu

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam prošle godine bila na interliberu tjedan dana prije nego sam rodila bolje šetati po interliberu nego sjediti kući i čekati

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj acqua prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam prošle godine bila na interliberu tjedan dana prije nego sam rodila bolje šetati po interliberu nego sjediti kući i čekati
    ajme, svaka čast! Još kad se sjetim da je prošle godine bila medijska ludnica oko tzv. svinjske gripe pa su klinci iz fore nosili maske...
    Ah.. već sam se pomirila da neću ići.. i zbog puta i zbog gužve.. Ali želim vam svima super štandove!

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nama fale neke Disney enciklopedije koje su izlazile uz večernji (ili 24 sata?)..mislite da bi ih se moglo pronaći na Interliberu?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Nama fale neke Disney enciklopedije koje su izlazile uz večernji (ili 24 sata?)..mislite da bi ih se moglo pronaći na Interliberu?
    Prošlih su godina dnevne novine imale svoje štandove na kojima su se mogla kupiti sva njihova izdanja.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    egmont ih takodjer drzi na svom standu

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sljedeci vikend nam je guzvovit, i ne znam da li cemo stici do Interlibera
    ako da, pikiramo na stripovska izdanja, i casopise
    svake godine ima i odlicne dzepne SF literature po super cijenama
    Posljednje uređivanje od emily : 05.11.2010. at 10:49

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i ja brojim dane. najviše volim srpske i bosanske štandove, prošle sam godine ubola fantastične naslove kojih ovdje nema... Kuća imama (spomenula sam je na Što čitate) i prepredobru Miris kiše na Balkanu od Gordane Nuić po čemu se upravo snima serija... ma zaraza živa!!!!! jedva čekam Interliber......

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja uvijek moram unaprijed ograničiti iznos novca koji nosim jer sam spremna potrošiti sve što imam. uvijek nađem nešto. iako nemam više kamo s knjigama pa sam sve češće u knjižnici. a i bolje je za kućni budžet

Datum pristupanja
    Oct 2004

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mmm interliber ...
    pratim topic i vaše postove
    , nadam se da ću ove godine uspjet otić bar na 2-3 sata.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Egmont ove godine totalno razočaranje što se tiče cijena. Nisam kupila ništa tamo, a to mi se još nikad nije dogodilo.

Zato svaka čast Algoritmu na knjigama po 10 kn. Planetopija ima knjige po 20 kn (jedna od njih je i Budizam za majke), ja sam uzela tri i još jednu dobila na poklon.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moju zlu namjeru da ove godine odem bez djeteta je osujetila njena bolest. sad smo zaključane doma. možda uspijem pobjeći jednu od onih večeri kad duže rade.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam najviše knjiga nakupovala za malenu- 4 knjige iz serije Petra (25 kn svaka), Medo Tobi i Božić (25 kn), neke bojanke (10 kn), slagalice( 20 kn) i Slikovnicu trgalicu (70 kn), bajke u izdanju Naše djece. Na Forumovom štandu smo dobili nekoliko postera sa Tobijem i Petrom, malenu je to najviše oduševilo. Inače "Naša djeca" ima brdo sniženih slikovnica, 10 do 20 kn.

Sebi i nisam nakupovala nešto puno, svega 2 knjige:
    Ayaan Hirsi Ali, nova knjiga "Nomatkinja", 130 kn, Ljevak
    Jenny Downham, prije nego što odem, 99 kn, Profil

Po ovome što Teddy piše izgleda da sam i puno toga propustila, uopće nisam snimila naslove po 10 kn kod Algoritma, a ni Budizam za majke kod Planetopije.
    Izgleda da će me Interliber još jednom vidjet ove godine, ovaj put laganini.
    Iako, i nema nekih genijalnih popusta ove godine, barem se meni tako čini.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Po ovome što Teddy piše izgleda da sam i puno toga propustila, uopće nisam snimila naslove po 10 kn kod Algoritma, a ni Budizam za majke kod Planetopije.
    U Algoritmu su ti naslovi za 10 kn (svi na engleskom) sa vanjske strane, a na Planetopijinom štandu su 2-3 kutije sa naslovima za 20 kn.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ostvarenje ove godine neće biti na Interliberu, pa nude 50% popusta

http://www.izvorznanja.com/index.php...o-2500-kn.html

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jeste vidjele golden marketing, imaju oni kakva sniženja?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam se sad vratila.
    a ne znam sto bi rekla. kako sam bila s njih dvoje uglavnom sam bila na djecijim standovima.
    kupili smo dvije petre po 20 kn (cijena im je od 20-29 kn)
    lili fee za 30 kn
    algoritam smo preskocili.
    mozaik knjiga nam je podarila antuntuna za 45 kn, i jos neke zmajeve za 50 kn (ne znam koliko dodje antun tun u normalnoj prodaji).
    na egmontovom standu smo kupili kak bebe dolaze ne svijet za 25 kn
    uglavnom za sebe nisam nista kupila a bome ni gledala. ona je bila u ergu, a on me drzao cvrsto za ruku. naravno da su uskoro bili gladni i zedni.
    vani u satorima se moze dosta toga kupiti povoljno.
    biblioteka stribor je 19 kn, sto je mislim super cijena.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste vidjele golden marketing, imaju oni kakva sniženja?
    meni se nije cinilo nista povoljno na njihovovm standu, ali sam ga preletila, jer me bilo strah da cu s more miffy morati doma

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se sad vratila.
    a ne znam sto bi rekla. kako sam bila s njih dvoje uglavnom sam bila na djecijim standovima.
    kupili smo dvije petre po 20 kn (cijena im je od 20-29 kn)
    lili fee za 30 kn
    algoritam smo preskocili.
    mozaik knjiga nam je podarila antuntuna za 45 kn, i jos neke zmajeve za 50 kn (ne znam koliko dodje antun tun u normalnoj prodaji).
    na egmontovom standu smo kupili kak bebe dolaze ne svijet za 25 kn
    uglavnom za sebe nisam nista kupila a bome ni gledala. ona je bila u ergu, a on me drzao cvrsto za ruku. naravno da su uskoro bili gladni i zedni.
    vani u satorima se moze dosta toga kupiti povoljno.
    biblioteka stribor je 19 kn, sto je mislim super cijena.
    košta 49kn

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

sa zmajevima si ipak nešto uštedjela

Priče o zmajevima
    109,00 kn

Zmajevi
    89,00 kn

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    sa zmajevima si ipak nešto uštedjela

Priče o zmajevima
    109,00 kn

Zmajevi
    89,00 kn
    istina sad sam i ja pogledala na netu, ali mi smo kupili zmajske kronike, koje dodju na njihovim stranicama 119 kn.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Uf, dobro da sam ovo pročitala da znam što možemo očekivati kad u nedjelju dođemo svi skupa. Nadam se ipak da nećemo doma s još nekim knjigama o zmajevima jer mi ih je već blago dosta (kao i dinosaura)

Ovo za biblioteku Stribor po 19 kn je super informacija

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo za biblioteku Stribor po 19 kn je super informacija
    Ali koliko sam ja vidjela, samo neki naslovi, većinom domaćih autora.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Planetopija ima knjige po 20 kn (jedna od njih je i Budizam za majke), ja sam uzela tri i još jednu dobila na poklon.
    ove godine nemam popisa za Interliber (recesija ), ali ovo za Budizam je super info, otići ću po dvije za poklon i fale nam dva CD-a iz kolekcije First iz Algoritma (CD-e preporučam, cijena je prošle godine na IL bila oko 25 kn) http://www.kidsmusic.co.uk/acatalog/...ollection.html

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo novi dječji naslov s Interlibera kojeg od srca preporučujem:

Kestutis Kasparavičius: Kratke priče
    (izdavač je Ibis grafika)

Vrlo slično prethodnim Budalastim pričama, ako je tko čitao. Jako lijepe ilustracije i kratke, duhovite, otkačene pričice. S popustom je 75 kn, što nije malo, ali vrijedi za takvu knjigu.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja bila danas u 1. kao neće biti gužva, jer je radni svijet na poslu. zaboravila sam na srednjoškolce koji su došli na izlet na interliber i u šopping centre. mooore njih .

kupila nisam ništa, po prvi put u svom odraslčom životu, samo sam snimala šta ima. recesija.

golden marketing ima hrou miffy i mislim da dvije nove slikovnice kojima naravno nisam zapmtila naslove, ali vrlo su istaknute, ne može ih se fulati.
    na egmontovom šatndu nije ko prošlih godina, ali kaže mi poznanica koja tamo radi da su oni jako puno toga rasprodali, i ovo je sve što imaju. serija Winnie pooh slikovnica je po 20 kn/kom.
    neke opd e istraživači ( mislim da kišne šume i ljudsko tijelo) su po 25 kn komad.
    u duhu nadolažećih blagdana, mikijeva božićna priča i božićna čarolija WP su 50 kn.
    naša djeca imaju one knjige iz kojih iskaču slike po 20 kn, inače su preko 50, možda čak bliže 100, barem su bile prije.
    želim znati enciklopedije za djecu su 90, a one sa spužvastim koricama 80 kn
    algoritam na štandu sastrane ima hrpu knjiga za 50 i 25 kn.
    profil ima dosta dječjih knjiga 1+1 , od 9 kn na više.
    mozaik knjiga ima slikovnice po 20 kn, puna jedna kutija.
    znanje ima sve ove knjige po 20 kn, neki naslovi biblioteke stribor su već od 9 kn, većina 20 kn, ali meni se izbor čini dosta dobar, onako za djecu od trećeg razreda nadalje.

vani polraj paviljona 6 su dva šatora, od profila i od znanja, sa sniženim knjigama.

jutarnji (eph press) ima one velike kuharice po 30 kn, oko njih je bila poprilična gužva, ostalo nisam gledala er mi se nije dalo gurat.
    večernji ima disney mislim da sce po 20 kn, ostalo je na polici naslagano po jedan primjerak, a kako ne kupujem nisam zagledala, ali štošta su stavili. imaju i neke cd-e i dvd-e u košari po 5 kn.
    24 sata imaju ove stare civilizacije po 25 kn i krimiće po 15 od M.H. Clark i A. Christie. imaju i one atlase , aliu ne znam cijenu.

ono za čim mi je najviše bilo muka je što su neke velike dobre kuharice koje bi tako lijepo bile uklopljene u moju kolekciju sa redovnih puuuno kunića svi spustili na cca 50. ali... recesija je.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

oprostite na greškama pišem maltene u mraku

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi bili danas, ali čoravi, negdje smo promašili 24sata.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Bili smo danas i katastrofa..ne mislim na knjige koji ima more već na stravičnu gužvu..
    Nosila sam malu u marami i svi od reda su se laktali i naguravali..jedva sam čekala izaći iz tog jednog paviljona..u drugi nisam imala snage/volje ući.
    Ipak sam uspjela potrošiti 350 kn..na slikovnice..
    Posljednje uređivanje od ribice : 13.11.2010. at 21:49

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bila sam prošle godine i uživala...ove godine mi financije ne diozvoljavaju ali sam zato zamolila prijatelja da mi kupi dvije knjige....umjesto 400kn prošla sam s 200kn + 20kn poštarine :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Bili smo danas i katastrofa..ne mislim na knjige koji ima more već na stravičnu gužvu..
    Nosila sam malu u marami i svi od reda su se laktali i naguravali..jedva sam čekala izaći iz tog jednog paviljona..u drugi nisam imala snage/volje ući.
    Ipak sam uspjela potrošiti 350 kn..na slikovnice..
    Huh, sad mi je lakše... Mi odustali zbog viroze. Bit će druge prilike, zaista ne volim gužvu.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo bile u petak, guzvaaaaa nezamisliva. Prisjela mi je ideja da idemo po knjigu o princezama na Egmontov stand vec kad smo krenuli i zaglavili na mostu ... ali tolike suze kad sam spomenula 'Mogle bi sutra?' da sam odustala i onda nam se ukazao parking.

Cilj nam je bio otici samo po te princeze jer vec tjednima hoda sa isjeckom iz novina sa reklamom te knjige, koja je ujedno bila dodatni popust na knjigu. Ali smo naisli na stand Planetopije i tamo sam kupila 5 knjigica po 20 kn za poklone, i jos jednu dobila na poklon, uzela jos jednu iz regularne ponude sebi za gust. Kupila knjigu od Juula 'Od poslusnosti do odgovornosti' snizeno sa 250 na 200 kn.
    Progurali se do Egmonta po princeze i usput kupili jos dvije slikovnice.

Krenuli po jednu i skoro odustali zbog guzve, ali drago mi je da nismo.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo bili danas kasno poslijepodne. Gužva je bila velika. Prevelika. Dobro da sam s godinama naučila da idem ciljano. Popis izdavača, tražim taj i taj naslov. U pola sata obavila sve.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Užasna gužva, nikakva klimatizacija prostora. Čovjek naprosto izgubi volju za knjigama. Ima super naslova, više ili manje povoljnih. Uboli dosta super knjiga za klince, nismo baš ove godine imali "Interliber fond".

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tko je vidio štand od večernjeg lista, 24 sata, tražim disney slikovnice -kralj lavova , aladin, i sl... help

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kovrčava prvotno napisa Vidi poruku
    Tko je vidio štand od večernjeg lista, 24 sata, tražim disney slikovnice -kralj lavova , aladin, i sl... help
    Ja ih nisam vidjela. Večernjak ti je u paviljonu 5, a Jutarnji u 6.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Stand od 24 sata je 5 metara od Vecernjakovog.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo na kraju ipak danas obišli Interliber. Plijen - 12 knjiga raznih, a išla sam "samo" po novi pravopis...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi bili danas
    izludila me gužva
    kupili uglavnom dječje knjige
    možda najbolji "plijen" lektira za 1. i 2. razred OŠ po 19 kuna svaka
    i ja sam sebi kupila par krimića za 49 kuna na algoritmovom štandu
    2 riječnika, ionako skupa, ali ipak sa sajamskim popustom
    čestitke unicefa, majicu na baltazara
    svašta nešto, ošla lova