Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Trudnoća iz odmrznute jajne stanice

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Trudnoća iz odmrznute jajne stanice

Drage Rode(znam da nas ima takvih vrlo malo) sve koje ste ostale trudne iz odmrznute jajne stanice javite se sa svojim iskustvima kako bi pokazali svima onima koji su trenutno u postupku odmrzavanja js da ipak ima nade te kako bi im pomogli odgovoriti na sva pitanja koja ih muče.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

draga Jim, čestitam još jednom na T, ali moram odmah napisati da je tako malo trudnoća iz odmrznitih JS da bi po meni uopće bio science fiction kad bi se još koja trudnica javila koja forumira na Rodi. Da bar griješim...

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pozdrav svima još jednom...u potpunosti se slažem s tobom andream ali se nadam da će se i ta statistika promjeniti. Ja sam trenutačno u 6.mjesecu trudnoće koja je (naravno) okarakterizirana kao visokorizična te sam pod budnim okom liječnika kojima sam ja SF . Ako tko dođe na ovakav način do t neka se pomiri sa ćestim lječničkim kontroloma i stroogiiim mirovanjem.
    Držim fige svima i ipak se nadam da će se još netko javiti

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

podižem u nadi da će tally nešto napisati

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    podižem u nadi da će tally nešto napisati
    I dan82, a najvise od svega ja se nadam da ce nam se javiti i Jim nakon duzeg vremena.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ima kakvih novih iskustva??? Pliz pliz, podijelite malo

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

drage cure,
    žao mi je da nisam prije primijetila temu - ali vjerujem da će koristiti i ako se sada javim.
    Mi smo uspjeli sa smrznutom jajnom stanicom, to je bio drugi ET - ICSI, s tim da su u prvom, neuspješnom, bili vraćeni embriji.
    Sada sam u 28-om tjednu, sve je u najboljem redu, nisam na strogom mirovanju. Posljednjih nekoliko tjedana sam ipak morala malo više mirovati i odmarati jer mi se nažalost dogodio smrtni slučaj u obitelji. Zbog neizmjerne tuge koju osjećam brinem više nego prije, ali doktor kaže da to ne bi trebalo utjecati na bebu, pa se nadam i vjerujem da će biti sve u redu. Na kontrole idem svakih četiri tjedna, ako vas što zanima, pitajte.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

MalenaM čestitam i sretno do kraja! Tuga i trauma od gubitka drage osobe neće naštetiti bebi, žao mi je!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Drage moje, nisam ni ja do sada bila na ovoj temi (Pinky, hvala na najavi!)
    Znam da će to značiti onima koji se spremaju uskoro u ovakav postupak, kao što je i naša Jim uljevala nadu i bila zadnja slamka meni i još mnogima ovdje!
    Uglavnom, nakon 2 IVF i jednog sek ICSI, bez iti malo nade u postupak, s mišlju "idemo potrošiti ove js što su ostale" da krenemo u novi obećavajući IVF- moja beta 13 dpt je pokazala troznamenkastu cifru koja će mi zauvijek biti najlijepša kombinacija brojeva u mom životu- 442!!! I ti brojevi, pretvorili su se u čudesnu malu mrvicu koja je unjela puno oprimizma i vjere u te "jako-malo-moguće" stvari!
    Sad smo 12+5, polako izlazimo iz najrizičnijeg perioda, i u stalnom smo nekom strahu, najradije bi svako drugi dan na UZV, haha! Kontrole su nam isto svaka 4 tjedna i za sada je sve u redu!
    Želim da bude što više ovakvih priča, da bez obzira na zakone, državu i ljude koji ne zaslužuju biti na svojim pozicijama...dođemo do naših velikih uspjeha i najlijepših trenutaka u svojim životima! Budite hrabre i vjerujte u mala čuda, jer ona se događaju!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Samo da javim da sam dočekala svoj najsretniji dan 13.11., stigla nam je malena Marcis iz odmrznute jajne stanice!!! Veliki pozdrav svima u postupcima!!

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čestitam

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

čestitam, uistinu su prava rijetkost ovakve trudnoće!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pa evo da se i ja javim...
    Fakat se osijećam ko netko iz SF romana...
    Sve eto piše i u potpisu.
    Danas smo 10+4 (rana je to još trudnoća pa sam dosta još skeptična i isprepadana, ali neka, valjda će i to proći) i također mi je prepisano strogo mirovanje ali ne zato što je to trudnoća iz smrzlića već zbog hematoma koji mi se pojavio dosta rano u trudnoći.
    Nadam se da će se broj trudnica iz zamrznutih jajnih stanica povećati ili da će zakon što prije mijenjati.
    Sve u svemu, išli smo na sekundarni čisto da to zbavimo baš kao što tally kaže i da imamo dojam da ipak nešto poduzimamo i ne gubimo vrijeme. Nismo polagali ama nikakve nade u uspijeh i eto, eskimić se čvrsto uhvatio!
    Neka samo sada sve dalje funkcionira kak treba i na konju smo! Zadnji uzv je bio onaj na kojem smo prvi puta vidjeli srčeko (prije 4 tjedna) i sada nam je u pon novi. Jedva čekam sutra da mi se sve ove brige koje me muče (da li srčeko još kuca, da li se beba dobro razvija, da li je hematom još uvijek tu - veći?manji?) maknu sa leđa...

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala cure!
    miga24 neopisivo mi je drago pročitati tako nešto. Samo se čuvaj i pazi, opusti se i misli pozitivno, jer znam da još uvijek ne možeš vjerovat! Sretno na UZV! Držimo vam fige!!!!!!!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure!
    miga24 neopisivo mi je drago pročitati tako nešto. Samo se čuvaj i pazi, opusti se i misli pozitivno, jer znam da još uvijek ne možeš vjerovat! Sretno na UZV! Držimo vam fige!!!!!!!
    Hvala mamice!
    Ti si moj idol...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo ja sam jos jedna koja je trudna od odmrz. js
    danas smo 7+3
    srce kuca

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cestitam!

No je li stvarno rijec o odmrznutim jajnim stanicama, ili ipak embrijima?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

odmrznute js

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •