Čao društvo!

Nova sam na forumu. Otvaram novu temu, jer sam malo zbunjena, pročitala sam nekoliko vaših tema, ali ja sam i dalje zbunjena. Nekako mi je forum Roda izgledao najprikladniji za ovo pitanje, jer ima dosta vas sa sličnim iskustvima, pa se nadam da će mi ovdje netko pomoći.
Naime, imam 24 godine, nisam planirala trudnoću, ali uvjek sam govorila ako se desi - pa šta.
inače mi ciklus traje 27 do 30 dana, ali u 90%slučajeva to je 28 dana. Jedino se dogodilo da mi je zadnji trajao 32 dana i evo sada malo više kasni. zadnju mjesečnicu sam dobila 25.10, nezaštićeni spolni odnos sam imala 29.10 (predzadnji dan mjesečnice) i onda opet 18 i 19.11, za vrijeme plodnih dana uopće nisam imala odnose, ali u ovim nezaštićenim sam pustila dečka da svrši u mene. Evo već je 30.11 a moje mjesečnice nema, obično imam 2 dana simptome prije nego je dobijem,a sada ni to, osim natečenih i bolnih grudi i nadutosti i napuhanosti, to već traje 5-6 dana ali mjesečnice nema, i imam osjećaj da sam danas osjetila neke lagane zanemarive grčeve (možda umišljam ). Čudno mi je da mi je nadudost i napuhanost veća nego inače, smetaju mi hlače, jedva ih zakopčavam... Zanima me vaše mišljenje, dali ovo može biti trudnoća, nije da sam je planirala, ali godinu prije, godinu kasnije, ista stvar Kada je najbolje da napravim test ?? Kada se inače osjete prvi znakovi trudnoće i koji su to?
I dali ovo mogu biti policistični jajnici iako sam do sada imala redovite mjesečnice, ako već mogu birat, ja bi radije trudnoću
Neznam uopće kako zvuče ova moja pitanja i koliko ste ih već puta prošli, zbunjena sam, pa molim za pomoć...
hvala svima unaprijed