-
bolnica Magdalena u Krapinskim Toplicama
Ima li netko iskustava s boravkom/opertivnim zahvatima u bolnici za kardiološke bolesti u Krapinskim Toplicama?
Može li se tamo preko HZZO-a ili se svaki zahvat plaća? Čula sam da je jedna osoba "preko teške veze sredila" plaćanje od strane HZZO-a.
Zovem ih (bolnicu) već dva dana na brojeve za kontakt koje su objavili na svom web siteu, ali se nitko ne javlja na te telefone - prečudno.
Tata mi ima prilično kompliciranu situaciju sa ugradnjom nekoliko stentova,a ide još i na dijalizu i ima apneju pa liječnici (neslužbeno) sugeriraju da idemo tamo.
-
Osoblje foruma
Koliko ja znam može preko HZZO, ali koliko se čeka ne znam.
Tata od prijateljice je operiran prije 10 dana, sve pokriva HZZO.
-
prije nekoliko godina jedna meni jako draga osoba je tamo operirana ,operacija je super prošla,ali su joj sestre zaboravile dat ljek za zgrušavanje krvi ,i jadna žena je dobila moždani udar,aposlje par godina još jedan sa kojim je završio njem život
-
čeka se jako duuugo ako nije hitno(srčani udar...),hzzo plača,treba se još raspitat kod svog doktora jer se nekaj i plača.Inače doktori su jako stručni
-
žao mi je stvarno zbog takvoga iskustva. baš je koma kad baš ti i tvoji uđete u onu lošu statistiku.
-
Puno hvala svima na brzim odgovorima.
Malo smo se bili uplašili da ide samo privatno, a sad ćemo vidjeti kad dođemo na red.
Bojim se da je tata stvarno hitan, bolje da nije...
-
Na uputnici mora pisati uz dijagnozu, pretrage - "hitno". Uglavnom puno se manje čeka ako piše hitno ili se uopće ne čeka.
Sretno!
-
Moja mama je bila ove godine u Magdaleni, na pregledu je bila u drugom mjesecu a naručili su je za hospitalizaciju i koronarografiju krajem petog mjeseca. Inače, nije bila baš hitan slučaj ali nije se dobro osjećala. Išla je preko uputnice, nije ništa platila s tim da su joj još oni sami predložili da ide na uputnicu jer je ona bila spremna platiti privatno ako treba. To mi je u svakom slučaju pohvalno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma