draga kaae, osnivačice novih svjetova, ipak vječiti jeremijo, sretan ti rođendan
![]()
draga kaae, osnivačice novih svjetova, ipak vječiti jeremijo, sretan ti rođendan
![]()
Dragoj prekooceanskoj sreČi, udomiteljici rakuna i totalnom pozitivcu, sretan i presretan ovaj dan.
šefika, od srca sve najbolje!
Sretan ročkas!
Najdarža Kaae, sve sve sve sve najbolje povodom 18. rođendana, iako se pokušavaš još progurati pod 17., sjeti se da si u USA još uvijek maloljetna
Sve lijepo želim ti ja![]()
baš sam noćas sanjala da sam u NY za Božić
sretan ti ročkas draga Kaae i uživaj tamo preko bare![]()
Hvala svima.A i nije 18-ti, majkemi, opet je 17!!!
(cvijeto, to jos uvijek mozes ispraviti)
hepi brzdej opet![]()
Draga prekooceanska Kaae, sretan ti rođendan od srca!![]()
Ej!
Sretno ti sve tamo gdje si!
I bilo bi mi jaaaako drago da se javiš kad doletiš do Kvatrića![]()
Sretan ti i ovaj maloljetni rođendan, draga Kaae!![]()
Ma idi bre ženo...ne mogu ti na sve strane stići čestitati![]()
hepibrzdej![]()
...hepi brzdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuu Kaaaaaeeeeeee
(opet kasnim i opet volim najviše)
Sretan rođendan! (Posebno me zaintrigiralo ovo o udomljivanju rakuna - imaš novog obožavatelja, mog sina!)
Hvala svima na lijepim zeljama!
Rakune smo stvarno udomili, onoliko koliko se skroz divlje zivotinje mogu udomiti. Preko ljeta smo ih imali cak jedanaest, ali izgleda da je velik broj na kraju uginuo od stenecaka (a morali smo se rijesiti i jednog koji je, najvjerojatnije, negdje pokupio i bjesnocu).
Evo ih ovdje, u danima dok ih je bilo puno. Sad su nam ostala samo tri, od kojih je jedan jos uvijek pitom, ali moram priznati da me malo strah dirati ga, sad kad je dosao do pune velicine.
šefice, sretan ti roćkas!!!!!!! cmooooook!
najdražoj jeremijašici sretan opet 17-ti![]()
S velikim zakašnjenjem najdražoj minesočanki (minesotkinji :/) želim sretan 17.-i!
I filip se pridružuje čestitkama, sjedi mi u krilu.
Jooj slatli li su...
Nego, reči ti meni kaj ovi tam Američanci vele na to??
A ročkas sam ti čestitala...
![]()
Na rakune? Da nisam normalna, jer bi me mogli ugristi. A mogli bi, ali sta sad... malo bjesnoce nije na odmet.![]()
Drugi me salju da odem negdje raditi kao raccoon whisperer.