neću griješiti dušu i reći da Tata niš ne pomogne. prošeta cucka redovito navečer (da zapali pljugu jer u kući se ne puši), opere suđe (tek kad skuži da stoji par dana neoprano), pospremi svoje stvari (tek kad vidi da stoje par dana nepomaknute), istina bog obavlja svu kupovinu i tu zbilja niš ne fali, dapače časti nas sitnicama (valjda da opere nečistu savjest
)kad dođe s posla dok su još budni, uzme ih k sebi na kauč i žnjaraju se, ali to ne znači da ja odmorim pol sata...
neeeee... mama uzme prati suđe, pripremati stvarčice za kupanje (računajte - sve duplo), spremam spavaću sobu od igračaka i stvarčica jer spavamo svi skupa i ne želim to raditi kad su oni u krevetu (hvala Bogu od 4.mjeseca spavaju cijelu noć pa se barem naspavam), sve računam došao je doma pa nek malo bude s djecom. vikend - subotom radi skoro cijeli dan (privatnik...
), a nedjeljom mi se tak i tak poremeti raspored koji održavam kroz tjedan da opet na kraju dana sve izgleda kao HIroshima. zanimljivo je da nama mamama koje smo stalno doma s djecom više ne postoji nedjelja kao dan odmora. iskreno, meni je svaki dan isti i ponekad se uhvatim da ne znam koji je dan i datum.
![]()
frendice... ili imaju svoj križ (čitaj: muž + djeca) ili posao ili nešto treće (čitaj: raspalo se prijateljstvo)