Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 112 od 112

Tema: Udarila sam svog sina:(

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

neću griješiti dušu i reći da Tata niš ne pomogne. prošeta cucka redovito navečer (da zapali pljugu jer u kući se ne puši ), opere suđe (tek kad skuži da stoji par dana neoprano), pospremi svoje stvari (tek kad vidi da stoje par dana nepomaknute), istina bog obavlja svu kupovinu i tu zbilja niš ne fali, dapače časti nas sitnicama (valjda da opere nečistu savjest )kad dođe s posla dok su još budni, uzme ih k sebi na kauč i žnjaraju se, ali to ne znači da ja odmorim pol sata... neeeee... mama uzme prati suđe, pripremati stvarčice za kupanje (računajte - sve duplo), spremam spavaću sobu od igračaka i stvarčica jer spavamo svi skupa i ne želim to raditi kad su oni u krevetu (hvala Bogu od 4.mjeseca spavaju cijelu noć pa se barem naspavam), sve računam došao je doma pa nek malo bude s djecom. vikend - subotom radi skoro cijeli dan (privatnik... ), a nedjeljom mi se tak i tak poremeti raspored koji održavam kroz tjedan da opet na kraju dana sve izgleda kao HIroshima. zanimljivo je da nama mamama koje smo stalno doma s djecom više ne postoji nedjelja kao dan odmora. iskreno, meni je svaki dan isti i ponekad se uhvatim da ne znam koji je dan i datum.
    frendice... ili imaju svoj križ (čitaj: muž + djeca) ili posao ili nešto treće (čitaj: raspalo se prijateljstvo)

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tata i okupa svena (stelu se ne usudi jer je sitnija i nježnija). ono što mene zapravo muči je moja jednolična svakodnevica jer živim u podsljemenskoj zoni i nezgodno mi je s duplićima u bus, a pješice ima barem sat vremena a i pločnici su zakrčeni autima. što će reći da sam rijetko kad u gradu, jedino kad idemo s malcima u klaićevu na kontrole. muči me nedostatak dodatnih sadržaja, izvanškolskih aktivnosti, kako god to nazvala - fali mi nešto novo da mi razbije monotoniju. ma išla bih ja i solo na kavu, samo da se dočepam grada.
    imate pravo, moram ga pritisnuti i zbrisati barem 1x tjedno,baremonavečer kad dođe s posla. neki dan kad sam mu rekla da bih se našla s frendicom mi je odgovorio: a kako ću ja solo s njima, što ako budu htjeli večerati u isto vrijeme, kako da ih uspavam???? a bože moj, a kako ja toradim?!?! kao da meni nikad ne plaču, kao da se ja ne preznojim i skoro rasplačem (ponekad! sve u svemu su dobra djeca osim kad ih uhvati žuta minuta). izgleda da sam jako spretna mama jer su 99% večeri uredni, vedri ili već spavaju ko anđeli pa Tata misli da je spremanje djece na spavanje peace of cake

inače, cure, da li vam se desilo da netko iz vaše okoline stavlja upitanje vaše postupke temeljene na majčinskom instinktu???

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    inače, cure, da li vam se desilo da netko iz vaše okoline stavlja upitanje vaše postupke temeljene na majčinskom instinktu???
    OOO, da! :?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I mene svi skroz preispituju i nude mi kojekakve dobronamjerne savjete naročito MM, mama i svekrva i imam osjećaj da sam neprestano pod povečalom, ali sve ih uredno poslušam i opet radim po svom nahođenju
    A što se tiče muževa (očeva) imaš dobar topić baš u ovom podforumu i zove se "Dužnosti tate". Pročitaj si ga ako već nisi, mislim da će ti koristiti.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

moja mama je bila prva 4 mjeseca kod nas, jer zbilja je bilo i s njom ponekad teško brinuti se za malce, no onda je počelo klanje na sve strane - ona i MM, ja i MM, ona i ja, svi troje do besvijesti, MM i ja smo gutali i gutali dok on nije jednu večer popi.... , posjeo ju i sat vremena joj očitao bukvicu. još nam nije jasno kako se djeca i ja nismo probudili (bilo je 1 u noći) jer MM ima JAAAAAK glas. sutradan sam joj potvrdila sve što je on rekao i stala iza njegovih izjava, i idući dan se vratila doma, kao fol uvrijeđena što sam joj rekla da iskorištava privilegiju što je 24 sata s unucima dok ih je druga baka vidjela do sada samo jednom na tjedan dana (živi u drugoj državi). otkako je otišla, i dalje se ponekad pokoljemo MM i ja, ali barem sve ostaje u naša 4 zida, ne širi se dalje po obitelji.
    kad mi se MM čudi zašto nešto radim ovak a ne onak, ja si to objasnim činjenicom da su i inače muški zakinuti za intuiciju, šesto čulo... pa ni ne mogu skužiti nas žene

javim se opet, probudili se vrazi [/i]

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ako tata slučajno ranije dođe doma i zatekne svena kako plače dok ja pokušavam uspavati stelu, slijedi predavanje - da dijete će dobiti bruh, on je muško, ti ćeš mu objašnjavati zašto je bio na operaciji, neće moći imati djece,

Odkuda mu to? MM je imao bruh kao beba pa eto ga s dva dečka (bez intervencija, sam tak!).

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: Udarila sam svog sina:(

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Jučer sam izguila živce i uhvatila Aleksandra i lupila ga. Nije to bilo po guzi, nego gdje sam stigla. Uglavnom - šamarčina.
    Nakon 2 minute došlo mi je u glavu što sam napravila i onda sam se rasplakala.
    Joj, ja umirem od straha kad pomislim da bi mi se jednog dana to moglo desiti.
    Cjelu svoju trudnoću i od kada sam rodila, ja "preodgajam" MM-a, koji je inače jedan od onih što bacaju one glupe fraze tipa: " Batina je izašla iz raja", ili "Mene su tukli, pa sam ispao OK."
    Nakon brojnih razgovora, rasprava, svađa isl. ( otišla sam čak tako daleko da sam isprintala neke tekstove s naturalchild-a, jer nisam mogla s Rodinog portala kad MM ne kuži hrvatski, i zaljepila ih svuda po stanu Da, onaj: "I Was Spanked And I'm Fine!" sam mu zakeljila na zid pokraj kreveta ), on je prije par dana napokon popustio, ali mi je rekao da puknem li ja jednom i udarim maloga malkice po guzi - dobit ću i ja... hm, po guzi! Hmmmmm, to je naravno bilo u šali, no sada baš razmišljam, stvarno, desi li mi se ikad da izgubim živce i lupim maloga, kako ću to ikada sebi oprostiti, kako će mi MM oprostiti i što je najvažnije kako će mi moj sin oprostiti???

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mamasch - može jedan prijedlog? pokušaj ti nekamo otići sa Svenom, a tata na drugu stranu sa Stellom. ono, baš da se malo družite, opuštenije. jer mi se čini da ste se podijelili na muške i ženske frakcije u kući.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

m ate se frakcije stalno mijenjaju - klasika - kad je dijete dobro na tatu je i on je zaslužan za to, a kad dijete galami onda je mama sigurno nešto krivo napravila.tipično muško razmišljanje.
    aleta - nije loša ideja!
    za ovu nedjelju sam se već dogovorila s frendicom na kavi da mi dofura avon,paće tata imati vatreno krštenje s malcima
    hehehe, jadan ne zna što ga čeka. ili zna pa zato spretno eskivira?!?! :?
    a da ja kad dođe večeras doma jednostavno zbrišem s cuckom van pa nek se snalazi između dvije vatre??? 8)

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno jojutješno

ovo je stvarno utješno moji su isto na blizu i meni poleti ruka kad dodo t isućiti put baci didi na pod pa se grizem i pomišljam na tog istog pijanog muža. trudim se i super je čuti da nisam jedina. moj je dominik od ekstra zahtjevnih i ekstra pametnih a curica predobra i mala, ali svejedno ima dana kad mislim da neću izdržati ni minutu više i gnjavim muža kad će doć s posla i brata da kao slučajno svrati na kavu pa da mu uvalim bar jednog na par minuta. i ja sam mislila da nika neću lupit svoje dijete, najveću ljubav, ali kad se on zaleti preko sobe samo zato što se ona digla da pokuša hodati (ima 9 mjeseci) da bi je srušio tisućiti put u sat vremena zacrni mi se pred očima. Da nema mojih straca kod kojih provede koji sat popodne ja bi flipnula, a i ne znam da li bi diana tako skoro prohodala :?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj dille prvotno napisa

koji imaju jedno dijete ne znaju sto znaci imati djecu
    Čitam i mislim si... pa ja ne znam što znači imati jedno djete.

A negdje se pisalo i da je drugo ili treće djete pjesma u odnosu na prvo. Ali ne i kod mene, moji su svi troje zahtjevni za poludit. Blizanci su još k tome i turbo neposlušni, non stop se mlate, a još ne žele ni pričat. A Lucija skoro da uopće ni ne spava. Ako i uspije po danu zahrkat, ovo dvoje odmah naprave buku i lom, pa evo nje opet među nama. I non stop je na rukama. Nekad mi je i lakše nešto raditi držeći je nego da stalno pazim jel' joj netko skače po glavi.

Zapravo sam htjela reći da ni ja ne prakticiram fizičko kažnjavanje, al da mi se teško suzdržati - je. I još sam stalno u borbi s MM, koji vuče na drugu stranu. Hvala Bogu moju djecu ipak nitko ne tuče, ali zato MM glasnice izgubi kad je malo duže doma s djecom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaNjojza prvotno napisa
    A ja sam od Farisovog rodjenja govorila da JEDVA cekam kad ce proci 2 godine od carskog pa da odmah idemo na drugo dijete.
    I 100% bila ubjednja da cu ako Bog da odmah drugo...pa odmah trece ...

No, u zadnje vrijeme mi se javila cudna misao....u principu, nikad prije nisam razmisljala na taj nacin...a da ipak sacekamo? jer ako bude odmah jos jedno dijete, onda se necu moci Farisu posvetiti koliko zelim.

Imam jos vremena za razmisljat al htjedoh to podjeliti s vama.
    potpisujem od riječi do riječi s iznimkom da kod mm i mene to i ne ide baš glatko-ivf potreban. ali, bez obzira na to, sve više razmišljam kako bi mi sljedeći pokušaj bio tek za 3 godine, tj.kad bembu bude 4. i to baš iz gore navedenog razloga.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •