-
Vise problema i nakon 2 mjeseca - upomoc!
Pozdrav
Imam vise problema s dojenjem. Bebica ima 2 mjeseca, dojim je od kad sam dosla iz rodilista. Beba dobro napreduje, porodjajna tezina je bila 3640, a sad ima oko 5400. Prvih mjesec dana sam koristila silikonske sesirice (kombinirala sam) i polako sam ih prestala koristit. Zadnjih 10-ak dana dojim iskljucivo bez njih ali sad imam jos vise problema... pa redom
1. Dojenje mi je jako bolno, pokusavam ga namjestavati i premjestavati, ali uvijek boli... on dobro sisa, cuje se kako guta, ponekad malo cokce, ali mislim da ok uhvati... neznam vise sta da radim kako bi manje bolilo.
2. Nakon dojenja cesto mi je vrh bradavice bijeli, kasnije to prodje, ali cesto me bradavice peckaju i nakon dojenja. Nekad mi bradavice izgledaju cudno nakon dojenja, ako da nisu ravnomjerno izduzene. Mazem ih i mlijekom i kremicom.
3. tokom dana mu za svako dojenje dajem da jede na obje sise, ali preko noci oce samo jednu i onda se desi da mi iz jedne ne sisa i po 8-9 sati sta rezultira jako tvrdom i bolnom dojkom... neznam da li je moguce da se s vremenom smanji proizvodnja po noci ili ga treba naviknuti da vise sisa.
Hvala unaprijed
Posljednje uređivanje od apricot : 01.11.2010. at 19:36
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma