Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: lažni trudovi tjednima

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno lažni trudovi tjednima

Bog svima,već dugo čitam vaš forum,pa sam se napokon odlučila uključiti...ovo mi je 3. trudnoća,imam 2 curice,čekam 3.(na oduševljenje mog muža :D ) . jedino me muče probni trudovi koje u prve dvije trudnoće nisam imala,ali kad je krenulo bili su ti pravi.sada već više od 3tj.svaku veče imam probne trudove.termin mi je sutra,24.01. svaku večer me uhvati oko 19h i do ponoći,koji put do 1 ili 2 u noći u PRAVILNIM razmacima imam trudove-krenu od kičme i šire se ne naprijed i drže oko 1-2 min.nekada su svakih pola sata,pa drugi dan na sat,pa sljedeći dan na 10 minuta.......zadnje je bilo sinoć na svakih 15min. čep mi je otišao u petak,već mi je svega dosta,jer se svaku večer ponadam i iznova razočaram....nisam još čula danetko ima LAŽNE trudove SVAKU večer u ISTO vrijeme i u PRAVILNIM razmacima i da mogu biti dugi do 2min. :? :? i ništa što učinim ne mogu to promijeniti,sex,pranje prozora,stepenice,trčanje,čučnjevi,masaže,diza nje akvarija,generalno pospremanje.... do kada???

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidim da se svi potrgaše da mi daju utjehu,odgovor,bilo što....a meni opet počinje u pravilnim razmacima,a ja se opet nadam da je ovaj put to to,jer je sutra termin i moja Jana je očito čekala snijeg....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga jedino ti mogu reći ono što vjerojatno i sama znaš....tvoje se tijelo priprema za donošenje djeteta na svijet.
    Pravila nema,svaka trudnoća i porod su priča za sebe,ali mislim da kod tebe neće predugo trajati,jednom kada krene zapravo.
    Neka te ne živciraju ovi "u pravilnim razmacima"kako ih nazivaš,jer si sa svakim bliže trenutku kada ćeš u rukama držati svoje treće djetešce.

Pokušaj se opustiti,topla kupka,mirisna svijeća,muzika koju voliš.Neka ti TM olakša te večeri iščekivanja preuzevši brigu o vašim curicama,a ti se koncentriraj samo na sebe i ono što slijedi.
    Mislim da nećeš požaliti ako veći dio i pravih trudova odradiš kod kuće,porode si već prošla i znaš što te čeka,kada treba krenuti.

Dotle,šaljem ti puno vibri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pozitivnih misli da što prije poljubiš svoju slatku bebu!

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja se evo isto mučim s kontrakcijama i čekam da krene ono pravo. Tebi je baš specifična situacija, i nemam ti što reći osim SRETNO, da ova noć bude tvoja i od tvoje nove bebe, ili da jako skoro budete skupa... Neka te utješi da je u svakom slučaju brzo sve gotovo, još par dana i nećeš više brinuti o svom "ritualu", a tvoje brige će zamijeniti slatke novorođenčadske.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne brini, sve je to o.k. Ja sam tako 10 dana, ali kroz cijeli dan svakih 1-2 sata. Znat ces kad krenu oni pravi, mislim da je ovo super jer se organizam polako priprema i uzima onoliko koliko mu treba za kljucni trenutak, vidjet ces da ces lakse i brze roditi.Strpi se i uzivaj.Pusa za bebicu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam ti imala isto tako, jednom sam se cak tresla kao siba, tako silovit osjecaj, kao da sam recimo u tranziciji i opet nista. ali sam zato rodila jako brzo. imas moju pricu na pricama s poroda.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

e da, i isto u prvoj trudnoci nisam imala nista slicno

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ah,ono sinoć se ,naravno,opet oko pol 1 smirilo . cure svaki dan pitaju kad ću im roditi seku,pod punom ratnom spremom su(češljići,kopčice,sve za kupanje....). meni je samo još frka jer želim da muž bude uz mene,a prvi put su mu rekli da neću još skoro i poslali ga doma,on je zvao kasnije sam i stigao kod izlaska bebe,dr.put sl.u stilu da je malo gužva i ja opet rodila bez njega. sada sam rekla da ću u spavaćici juriti oko bolnice dok ga ne nađem ili ću biti na hodniku,ali nema šanse da rodim bez njega...valjda sam zbog toga toliko opterećena i nemogu se opustiti... šta da radim? kako da im objasnim da nama treba do bolnice pola sata ako je prazna cesta,a ovdje po rijeci,to je nemoguće... najgore što je moj dr.na godišnjem,ali mi je dao mob.pa da ga zovem... što više znam to me više strah....

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja sam imala lažnjake. Isto tako ispao čep 2 tjedna prije poroda. Zadnje dane imala sam noćne trudove - sestra me savjetovala da ih ne zovem dok stvarno ne počnu biti jaki i nikako ne prestanju. Trajali bi po nekoliko sati do cca 4 ujutro, preko dana bi samo krvarila. Kad su počeli pravi opet je bilo dovoljno vremena (počeli su oko 1h, u rađaonu sam ušla oko 3h), rodila carski u 11,35h. No - nije ti to baš neka pomoć jer:
    1. to je bila prva trudnoća
    2. bila sam u bolnici 'na čekanju' - sa otoka sam pa imam tu 'privilegiju'

....ne znam, kod tebe bi to moglo ići brže, funkcionira li taxi služba?

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma kakav taksi,muž me bude vozio ,a uzor mu je schumacher . evo opet ista priča,počeli su opet večeras...moji su otvorili kladionicu na čiji ću rođendan roditi,a ja sam rekla da neću iz inata ni roditi do valentinova...sestra je pitala dal se mogu strpiti do njenog rođendana...u 4.mj. da,ponovim,termin mi je danas...

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni je čep ispao negdje 21.01., termin je bio 11.02. Rodila sam točno na termin - 11.02. - znači pakiraj se!

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sinoć opet ista stvar,ali sam imala 4 jaka truda na pola sata,pa su se smirili... danas asm bila na pregledu nakon kojeg sam se rasplakala....možda sam ja prefina ili šta već,ali nikada nitko nije bio grublji i da me više bolilo kao na današnjem pregledu u poliklinici rijeka, a obzirom da smo 6g bili podstanari i dosta se selili i ovo mi je 3. trudnoća,pregledalo me najmanje10-15 različitih doktora. ne želim reći koji jer sam po rodinim stranicama dosta lijepoga pročitala o njemu(iako je to iz ustiju žene čiji je on kućni prijatelj,pa se prema njoj sigurno odnosio nježnije). unatoč silnim trudovima,ništa više nisam otvorena(2.5cm),pa mi je rekao da dođem za 3-4 dana...NEMA ŠANSE!!!! makar se ja danima inoćima penjala po stepenicama i očistila ulicu od snijega,neću ići njemu na pregled,jer se nadam da ću roditi...jedino ću zvati bolnicu da provjerim koji dr.radi kad mi bude vrijeme....šta ću ako bude on?? :? :? od jutros ležim jer me toliko boli,da je čak moj muž pitao dal se takvog doktora može kome prijaviti. tragikomično u svemu tome je što kad smo muž i ja stajali u čekaoni,taj dr.je prošao kraj nas i ja sam rekla da se nadam da mi neće taj biti na pregledu jer izgleda "MESARSKI"

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

joj, bas mi je zao...jedino sto ti mogu reci da te pregled mozda dodatno bolio vise zato sto si otvorena. barem su mene pregledi znatno vise boljeli kad sam bila otvorena, ma koliko doktori njezni bili. pa mozda ovaj i nije bas toliki mesar, mislim cisto da si ne stvaras dodatnu nervozu. a ako je bas mesar, trazi drugog, nedaj se

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

razlika u otvorenosti je pola centimetra,nego na zadnja 3 pregleda kod mog doktora koji je na godišnjem ,ali je rekao da ga obavezno zovem kada mi krene,pa ako još bude u rijeci će doći,a ako ne,vidjet će ko je dežuran i javiti im da dolazim "JA" . mislim da je prije stvar u mesaru koji je danas imao gužvu i puhao i puhao zaš nas je toliko...

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ribica tina prvotno napisa
    sinoć opet ista stvar,ali sam imala 4 jaka truda na pola sata,pa su se smirili... danas asm bila na pregledu nakon kojeg sam se rasplakala....možda sam ja prefina ili šta već,ali nikada nitko nije bio grublji i da me više bolilo kao na današnjem pregledu u poliklinici rijeka, a obzirom da smo 6g bili podstanari i dosta se selili i ovo mi je 3. trudnoća,pregledalo me najmanje10-15 različitih doktora. ne želim reći koji jer sam po rodinim stranicama dosta lijepoga pročitala o njemu(iako je to iz ustiju žene čiji je on kućni prijatelj,pa se prema njoj sigurno odnosio nježnije). unatoč silnim trudovima,ništa više nisam otvorena(2.5cm),pa mi je rekao da dođem za 3-4 dana...NEMA ŠANSE!!!! makar se ja danima inoćima penjala po stepenicama i očistila ulicu od snijega,neću ići njemu na pregled,jer se nadam da ću roditi...jedino ću zvati bolnicu da provjerim koji dr.radi kad mi bude vrijeme....šta ću ako bude on?? :? :? od jutros ležim jer me toliko boli,da je čak moj muž pitao dal se takvog doktora može kome prijaviti. tragikomično u svemu tome je što kad smo muž i ja stajali u čekaoni,taj dr.je prošao kraj nas i ja sam rekla da se nadam da mi neće taj biti na pregledu jer izgleda "MESARSKI"
    Znači ne pretjerujem. Pročitaj malo što sam danas pisala nakon pregleda u poliklinici. To je moje iskustvo i iskustvo Dady.
    Valjda će i nas krenuti kako treba i još važnije, završiti kako treba. Ja još uvijek pomalo krvarim od dotičnog gospodina.

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Na kružocima trudnica-zimnicama imaš još dvije Riječanke koje su prenijele... Skupa se jadamo i vibramo i lakše nam je. Pa i nakon ovoga jutros. Ja hopsam po lopti, ali od trudova ni t, samo ove dosadne neučinkovite kontrakcije... Drži se, ne daj se, možemo mi to!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Candy prvotno napisa
    Na kružocima trudnica-zimnicama imaš još dvije Riječanke koje su prenijele... Skupa se jadamo i vibramo i lakše nam je. Pa i nakon ovoga jutros.
    ... ja već cijeli deveti mjesec trudnoće imam dojam kao da sam prenijela, a kamoli da stvarno prenesem.

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kod mene ništa novo,osim što su se probni trudovi zadnja 2-3 dana smirili i sad me oko 7-8 navečer uhvati samo jedan ili dva osrednja i drže oko 2min. i to bude sve. nadam se da je to zatišje pred buru...

dubravca

Početno

Drage moje ja od 28. tjedna imam ove dosadne kontrakcije. Sad sam u 35. i postale su sve češće i intenzivnije, i više nego nelagodne. Kažu da su to dobre pripreme za prave trudove pa živi bili pa vidli! Samo da uđem u 37. tjedan jer me svako malo zbog toga hvata panika od prijevremenog poroda! Pusa svima koje se osjećaju slično! :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •