sinoć opet ista stvar,ali sam imala 4 jaka truda na pola sata,pa su se smirili... danas asm bila na pregledu nakon kojeg sam se rasplakala....možda sam ja prefina ili šta već,ali nikada nitko nije bio grublji i da me više bolilo kao na današnjem pregledu u poliklinici rijeka,

a obzirom da smo 6g bili podstanari i dosta se selili i ovo mi je 3. trudnoća,pregledalo me najmanje10-15 različitih doktora.

ne želim reći koji jer sam po rodinim stranicama dosta lijepoga pročitala o njemu(iako je to iz ustiju žene čiji je on kućni prijatelj,pa se prema njoj sigurno odnosio nježnije). unatoč silnim trudovima,ništa više nisam otvorena(2.5cm),pa mi je rekao da dođem za 3-4 dana...NEMA ŠANSE!!!!

makar se ja danima inoćima penjala po stepenicama i očistila ulicu od snijega,neću ići njemu na pregled,jer se nadam da ću roditi...jedino ću zvati bolnicu da provjerim koji dr.radi kad mi bude vrijeme....šta ću ako bude on?? :? :? od jutros ležim jer me toliko boli,da je čak moj muž pitao dal se takvog doktora može kome prijaviti. tragikomično u svemu tome je što kad smo muž i ja stajali u čekaoni,taj dr.je prošao kraj nas i ja sam rekla da se nadam da mi neće taj biti na pregledu jer izgleda "MESARSKI"