Pozz, nova sam ovdje pa da Vas priupitam nešto čga se bojim. Dal su Vam i koja je svrha toga da Nam na porodu "skaču na trbuh", dal se to baš mora???Meni je skočila babica samo jednom i više nije jer sam vikala na nju, kolutala je očima, uzela časopis, sjela u prostoriju do i čitala, samo je usput dobacila:"i tak bumo do preksutra?!" porodila sam se 2 h nakon tog skoka. Kaj to ak se njima žuri pa skaču ili koja je to "fora." Molim da mi se javite sa iskustvima i ako ima netko tko zna zašto se to radi da me prosvjetli, jedino čega se bojim na drugom porodu je taj skok
(ispričavam se ako postoji već ova tema)

Meni je skočila babica samo jednom i više nije jer sam vikala na nju, kolutala je očima, uzela časopis, sjela u prostoriju do i čitala, samo je usput dobacila:"i tak bumo do preksutra?!" porodila sam se 2 h nakon tog skoka. Kaj to ak se njima žuri pa skaču ili koja je to "fora." Molim da mi se javite sa iskustvima i ako ima netko tko zna zašto se to radi da me prosvjetli, jedino čega se bojim na drugom porodu je taj skok
Odgovori s citatom
sin je bio visoko, nije se spuštao, ja ful otvorena, na dripu, trudovi zastrašujući. ne znam koliko je vremena prošlo kad su mi iznenada napravile to i drugi put. ništa se nije dogodilo, mali se ne da. ja sad totalno šokirana drugi put. i kad su treći put htjeli, uzela sam čvrsto svaku za ruku i rekla nešto u stilu "ako mi to još jednom napravite..." (ne sjećam se kako sam završila rečenicu, uglavnom, nisu mi više nalijegale). UŽAS. mislila sam da ću umrijeti eksplodiranog stomaka.

(sa SD) što je moj treći porod zavšila strpljivo, polako i u dogovoru sa mnom.