-
Nevezana beba poginula u očevu vozilu
Beba poginula u očevu vozilu
FERIČANCI, BELJEVINA - Jednomjesečna je beba poginula, jedna je osoba teško, a još ih je pet lakše ozlijeđeno u utorak oko 16.45 sati u Pejačevićevoj ulici u Feričancima kod Našica.
Prema policijskome izvješću, nakon što je vozač iz Lipine Jozo K. (43), vozeći iz Orahovice prema Našicama, citroenom AX oznaka NA 382-H, zbog neprilagođene brzine (ograničena na 50 km/sat) prešao na suprotan trak, sudario se s mazdom 323, registracije SB 395-CS, koju je vozio Antun R. iz Slavonskoga Broda. U stravičnom srazu jednomjesečna Darija Kovačević, koja se nalazila u očevu citroenu, ubrzo je preminula u osječkoj bolnici od zadobivenih ozljeda.
Teško je ozlijeđen i vozač mazde, a lakše putnici Željko P. (33) iz Grabarja i Anita Š. (23) iz Čačinaca. Lakše je ozlijeđena majka poginule djevojčice, Ljubica M. (24), te još dvoje malodobne djece. Policija ističe da sigurnosni pojas nije bio korišten.
izvor: večernjak online: http://www.vecernji-list.hr/newsroom...34856/index.do
-
-
-
Roditelji VI ste ti koji su odgovorni za sigurnost vašeg djeteta!!!
-
Stanemo mi u dućanu 3km od kuće i na povratku kaže meni mm- pa ne moraš je vezati do doma, a ja grrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! I naravno da sam je vezala! Strašno mi je žao malog anđelka!
-
ma ovo je katastrofa
neki dan hodam ulicom i zena sjeda za volan a pored nje na suvozacevo sjediste sjeda njen suprug sa bebicom koja nema vise od godinu!
podivljala sam
-
Joj sad sam čitala o jadnoj bebici!UH!
-
trebalo bi pisati ovdje registracije neodgovornih roditelja
. ja vozim neki dan u koloni blizo savske. tata za volanom - bebač skače po svojoj stolici NEVEZAN!! ja tati signaliziram pokazivanjem na svoj pojas i na njegovu bebu - a on klimne glavom, i vidim kako bebi govori "ma sta si to napravila joj joj hihihi"... I ODE!!!!!!!!!!
-
Scena koju ja redovito gledam je:
-tata sjeda na skuter i stavlja si kacigu
-tata stavlja sina ispred sebe
-tata stavlja prijatelja od malog iza sebe
Prvi puta sam otvorenih usta otisla za njima jedno 150m. A. me je vukao za rukav da moramo po L. Ja kad vidim tog malog u vrticu jedino sto pomislim je, uh, dobro je, jos je ziv.
-
O, Bože!
Ja svakodnevno gledam mamu koja sebe zaveže, a klinca ostavi otraga nevezanog. :/
A kad ujutro dopeljavam M u vrtić, o moj Bože, čega se ja sve nagledam. Samo je moja M vezana (a imamo kojih 300 m do vrtića). Ovi drugi nitko. Ljudi moji, NITKO!!!
-
-
UŽAS !!!
-
pa da, kad se mame i tate vezu radi kazne od 300 kn, a ne radi sigurnosti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma