Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Savjet ili Vaše iskustvo

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Savjet ili Vaše iskustvo

Pozdrav drage forumašice!
    Ne znam gdje otvoriti ovu temu budući je problem o kojemu ču pisati kompleksan. Naime moja draga prijateljica rodila je 31.10. u 37.tjednu trudnoče bembolina Duju. Rodila je na zadak prirodnim putem što je šokiralo i babicu jer nije imala pojma da je beba na zadak (nisu joj radili uz po dolasku u rađaonu ) . Beba nije odmah zaplakala i odmah su ga odnjeli na JIL novorođenčadi. Prvi problem je taj što su babice bile izrazito neugodne prema njoj jer kao ona je trebala znati kako je beba postavljena i nakon poroda nitko joj se nije obratio da ju pita treba li kakvu pomoć(svi koji su to doživjeli znaju koliko ti znaći lijepa rijeć kada ti je dijete u JIL) .Ja ju nastojim utješiti i bodrim ju da izdrži sve izazove koji su stavljeni pred nju. Kako joj pomoći ,što reći,kako postupiti ???
    Drugo ,zanima me ima li itko slićno iskustvo,bebać je još na intenzivnoj u inkubatoru na kisiku. Kao sve je ok a čim ga skinu sa kisika on se zadiše i opet ga vračaju na kisik. Od liječnika (žalosno ali istinito) nitko joj ne zna reći što je bebi a ona jadna ludi od svega. Svaki savjet je dobrodošao.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mogu samo ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jao, nemam savjet ali šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mami i bebi. Pa ne mogu vjerovati da doktori nemaju pojma, a bezobrazni su vjerovatno jer znaju da je njihova greška.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

~~~~~~~~~~~~~ za bebicu i mamu

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo je stvarno neshvatljivo! Kako mogu biti takvi?

Možda imate nekoga tko radi tamo, ili tko poznaje nekoga, jer kod nas ionako veze i poznanstva vrijede. Ako nema, neka muž odlučno nastupi, bez vikanja, ali i bez ulizivanja i zatraži točno sve o stanju bebe i mame. Ima potpuno pravo na to. I neka ne odustaje nakon nekoliko latinskih riječi kojima će ga htjeti otpraviti. Treba dobiti jasnu, točnu i razumljivu informaciju.

Samo neka mama i beba što prije budu dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bila sam danas kod njih u posjeti,bebača če probati polako skidati sa kisika da vide kako če reagirati. Njoj je najteže jer je odvojena od njega i tako silno želi dojiti a bembolino je još preslab za takav napor. Izdaja se ali to nije to...nadamo se dobrim vijestima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj felicija prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam danas kod njih u posjeti,bebača če probati polako skidati sa kisika da vide kako če reagirati. Njoj je najteže jer je odvojena od njega i tako silno želi dojiti a bembolino je još preslab za takav napor. Izdaja se ali to nije to...nadamo se dobrim vijestima
    Naravno da to nije to, razumijem što kažeš, a mami i bebi je najteže.

Ipak, moguće je da sve bude posve u redu, još jednom ~~~~~~~~~~~~~~~ za tu nadu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ , da sve bude dobro

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ide na bolje,nije n a kisiku,danas ga vade iz inkubatora ali još danas če biti u intenzivnoj na promatranju. Ako sve bude ok sutra ga mamica ima kod sebe u sobi. Počeo je sikiti ,mama je jako sretna zbog toga. Hvala Vam na dosadašnjoj podršci, vibrice su još uvjek dobrodošle i nadamo se u ponedjeljak-utorak če Duje svojoj kući

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •