Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Dukat-prvo trajno mlijeko u boci!

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    nećkam se između ambalaža, jer se tetrapak kod nas ne reciklira, ne skuplaju ga, a plastiku skupljaju u nekom pilot projektu, ali pitam se je li i mlijeko iz plastike loše kao i voda iz plastike? zbog tog prije svega češće kupujemo u tetrapaku. zna li netko?
    I mene bi ovo jako zanimalo...do sada nisam razmisljala o tome da li je plastika ili tetrapak "zdravije"...bila sam misljenja da su jednako stetna, pa kupujemo svijeze mlijeko iz plasticne boce jer je povratna...zasto se zapravo ne prodaje svjeze mlijeko u staklenim bocama kao vani? kod nas ima posebno kontejner za tetrapak, odkad su makli PET kontejner. reciklirala sam tetrapak dok sam ga kupovala, a sada kupujem samo iz plasticne boce. dakle, zna li netko sto je zdravije?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trajno mlijeko je sterilizirano, a ova "svježa" dnevna mlijeka s rokom trajanja od nekoliko dana, su samo pasterizirana, njih možeš doma još skuhati ako ti se bliži da rok istekne, pa ga tako steriliziraš

Dukat u nepovratnoj boci je trajno mlijeko i zato je sterilizirano

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    trajno mlijeko je sterilizirano, a ova "svježa" dnevna mlijeka s rokom trajanja od nekoliko dana, su samo pasterizirana, njih možeš doma još skuhati ako ti se bliži da rok istekne, pa ga tako steriliziraš

Dukat u nepovratnoj boci je trajno mlijeko i zato je sterilizirano
    Hvala

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •