Drage mame!
Nemojte me zadavit kad pročitate što slijedi!![]()
Moje mišljenje je da savjete o dohrani i općenito prehrani djece, bilo od strane obitelji, prijatelja, stručnjaka ili npr. od drage nam Rode, treba uzeti s dozom rezerve, jer:
1. svako dijete je individua, sa sebi svojstvenim potrebama i navikama, i što moja djeca vole i žele jesti, ne mora odgovarati ni 10% djece njihove dobi (8 i pol mjeseci). Naravno da će svaka mama najbolje prepoznati što njenom djetetu odgovara!![]()
2. tko je našim mamama objašnjavao i detaljizirao u tablicama i listama što, u kojoj dobi i u kojim količinama davati za jelo i piće , pa smo eto hvala Bogu više-manje svi izrasli u zdrave, snažne i vesele mame.
Naravno da treba pitati, tražiti pojašnjenja i pomoć ako smo u nedoumici, ali isto tako oni koji daju savjete trebali bi uzeti u obzir da sigurno ima mama koje DOSLOVNO prakticiraju sve što pročitaju, bez shvaćanja da mogu itekako naškoditi djetetu![]()
Nadam se da nećete na mene sasuti drvlje i kamenje, no malo sam čitala ovaj podforum i nisam izdržala da ne iznesem svoje misli.![]()