koliko su dobri, kvalitetni, nestetni?
jucer smo na tecaju dobili vitaminski preparat u tekucen obliku koji zamjenjuje prenatal, to im je kao novi proizvod pa se jos dvoumim da lli to uzimat
koliko su dobri, kvalitetni, nestetni?
jucer smo na tecaju dobili vitaminski preparat u tekucen obliku koji zamjenjuje prenatal, to im je kao novi proizvod pa se jos dvoumim da lli to uzimat
Na kojem tečaju :?
Ne znam koje su doze vitamina i minerala u tom soku. Ali činjenica je da vitamini na svjetlu propadaju, pitanje je i reakcije sa sastojcima soka. Mislim da je pouzdanije uzimati tablete, ovo ne znaš na čemu si.
lalah, na tecaju za oceve pri porodu nam je upala neka cura s promocijom novih ****-ovih proizvoda (taj sokic) i caj za dojilje koji mi je vec puno bolja stvar
mamazika, boce su prozirne ali su dosle u kutiji.. mislin da si u pravu (razmisljamo slicno). sve mi se cini da ce to u kos...
o ne
na tecaju u rodilistu promocija ****-a?
:shock:
o da, da!
dobijes caj za dojilje, babarin i malo reklamnog materijala o dohrani sa 4 mjeseca!
i meni je to bilo smišno mi smo bili na tečaju u 6 misecu ali nismo dobili taj sokić samo čaj za dojilje i one su još neke 30 minute držale predavanje o ****-u :/
Pričamo o tečaju u KBC Firule?
je, pricamo o kb split (evo tek sad san popunila ono "lokacija" u profilu)
mislin odakle in takva ideja da dodu na tecajeve reklamirat svoje proizvode...grrrrrrr
ovaj put nisu dijelili babarine.......a bas mi triba jedan![]()
opaaaaaaaa, baš sam se pitala kada će početi![]()
[quote="Darijaeone su još neke 30 minute držale predavanje o ****-u :/[/quote]omajgad!
sigurno ništa pametnije ne treba ženama na trudničkom tečaju...
uz predavanje (kršitelj koda)a i lose savjete o dojenju od strane neonatologa koji drzi predavanje, nije ni cudo da je postotak zena koje uspjesno doje nizak...
Kad sam ja išla na trudnički tečaj, u dom zdravlja Maksimir su nam na kraju podijelili (kršitelj koda)ove kutije u kojima je bila njihova brošura i flašica i ne sjećam se još nešto.
boze sacuvaj... trebalo bi im to zabranitblondie prvotno napisa