Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 72 od 72

Tema: Da li se bojite potresa??

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moram prestati gledati onu stranicu.sada je bio i u Poljskoj-ali malo jaci .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U centru (pokraj Novinarskog doma) se baš jako osjetilo. Sjedim na poslu u staroj zgradi, baš sam se prepala.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam na 8. katu pa nisam nista osjetila a sogor relativno blizu na 4. kaze da se jako zatreslo... ocito ovisi o kvaliteti zgrade

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam na poslu u Vrapču, vrlo fajn se osjetilo.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bojim li se? moja najveća fobija.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

na ksaveru se baš fino zaljuljalo.

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja osjetim svaki tramvaj, tako da potres nisam ni zamjetila...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mi u Samoboru nismo nista osjetili,a kod nas dosta cesto znaju bit potresi i mene je tak strah

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lasto, pa nisam znala da smo iz istog grada

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo mene s mjesta događaja!
    Točno sam osjetila potres, bio je kratak i ne prejak, ali baš neobičan jer do sad nikad nisam bila blizu epicentra.
    Jednostavno je na mjestu treskalo par sekunda i nestalo.
    Ali zašuškale su mi neke vrećice na ormaru pa mi je to bilo onako scary!

nadam se da se neće ponovit.
    Ja stalno mislim koje je mjesto u kući najsigurnije i kojim putem bježat van ako zatreba.
    svakako nisam bezbrižna jer nisam od onih koji misle neće se to nama dogodit već da se može dogodit bilo kome i bilo kad.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi nismo niš osjetili. Čak ni psina. Nadam se da ih više neće biti :/

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I kod nas u sjevernom dijelu grada se baš jako osjetio, doslovno nam se treslo pod nogama.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam klincima dala doručak i otišla na kat malo prileć dok mi ne počne djelovati tableta protiv glavobolje, i osjetila kako se krevet fest trznuo i zaškripao. Klinci u prizemlju nisu skužili ništa, a valjda kad gledaju crtiće ne bi skužili ni da žbuka počne padat.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Užas, taman malo smirila fobiju pa će me opet oprat, već pere. Mi smo bili doma svi, al nitko ništa nije osjetio. A onaj od 3,2 sam jako osjetila.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hm, sad gledam, piše 8,24??? A mi se probudili u 8,26 možda nas je to probudilo. Užas.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, sad gledam, piše 8,24??? A mi se probudili u 8,26 možda nas je to probudilo. Užas.
    bio je u 9 24 ja baš pogledala na sat!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni su djeca kod dide i bake, ustrčala sam se ko očajna majka-štakorica - neka trese, al nek sam ja nad njima! Bila mi je panika da njih zatrpa bez mene... koza sam prava paranoična... Trebalo mi je pol sata da se saberem - ne zbog potresa, nego jer djeca nisu bila uz mene...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ifigenija, pa to je najnormalnija reakcija, u svakoj opasnosti, a naročito potresu. Ste sad skupa?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nismo još skupa Oni se razboljeli kod dide i bake, a ja se razboljela doma, pa muž malo leti oko mene, malo kod dide i bake jer nas troje bolesnih na njega jednog nadilazi snage i razvažanje i apoteke. Tužna mama, na Staru godinu bez djece Al znam da ih dida i baka njeguju, neka ih, nema potresa, pa nije bitno

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

If- svima nam je isto, sve bi htjele biti uz djecu..........mada, nekad razmišljam da je bolje da nismo svi na okupu jer je možda veća šansa pomoći, ne znam nisam pametna.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja ništa nisam osjetila (opet, ni prošli nisam). Jel to Dubrava van trusne zone. Bit će prije da je to zato što sam iz Banjaluke. Nama je bila normala da se malo trese bar jednom mjesečno. Moja zgrada je bila građena nakon velikog potresa, pa se njihala, fajn se osjećalo. Nikad se nisam plašila, ni tad nisad. Mora biti fakat jak da bi bio opasan, a kad je takav - niš ne možeš ma gdje si. Ko meteori, vulkani i sl. - ne mogu utjecati, ne plašim se.

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

živim u trusnom području gdje je potres dosta česta stvar..i nikad mi nije ugodno kad ga čujem da se približava..jer ja ga čujem u daljini kad počne tutnjiti..uvijek..probudim se ako spavam i slušam kako dolazi,s jezom i nakostriješenih dlaka i spoznajom da ga ne mogu zaustaviti i samo molim boga da ne bude jak...
    nakon prolaska,uvijek su mi noge odsječene i osjećaj strave i užasa bude dugo u meni...
    najveći strah: naša razdvojenost..mm najčešće na drugom kraju svijeta zbog svog posla,i znam da ne bi mogao nikako doma,a ja sama ili s našim mrvicama..kako kad i kako gdje...

bilo ih je par jačih,kad smo već bili na pol puta za pobjeći van,ili kao ovaj zadnji od pred mjesec dana kad se samo javio iz dubine (nije bilo one tutnjave začudo) epicentar je bio blizu nas...

zaključak: potresi..jedan od mojih najgorih strahova,jer podrazumjeva razaranje i razdvojenost mojih najmilijih....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •