Mislila sam da će prestati, ali nikako da prođe i moram se javiti.
Prije 7-8 dana počela me boljeti bradavica i ja sam mislila da je razlog što me malecka malo gricnula, ali onda je počela boljeti i druga i znala sam da je nešto drugo. Malo sam prosurfala i vidim da se spominju gljivice.
Počela sam se mazati Rojazol kremom nekoliko puta na dan, čak sam zadnja dva dana koristila i kantarionovu kremu paralelno s rojazolom, i mažem ukupno već četiri dana, no nikakvog poboljšanja nema. Čak me bradavice (jedva više nego druga) bole intenzivnije i jače, pogotovo kod samog dojenja. Čak sam radi boli izbacila jedno dojenje, jer ne mogu baš izdržati.
Posumljala sam na gljivice, jer je zadnji period malecka po noći praktički cijelu noć imala cicu u ustima, što ih je možda uzrokovalo.
Sad kad vidim da se stanje niti malo ne popravlja, više ne znam jesu li gljivice.
Osim boli, ništa drugo ne primjećujem sve je drugo normalno, osim što su me prvog dana mazanja rojazolom dojke svrbile - kao da rastu (), no to je prošlo. (Trudnoću u potpunosti isključujem).
Molim vas pomozite.
Radi svega sam počela ozbiljno razmišljati o prekidu dojenja, a mislila sam još malo.